OPREZ: I dalje vanredno u 10 opština i u Čačku

Autor: Tanjug

Vesti

08.07.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled vremenskih neprilika poslednjih dana i u skladu sa upozorenjima RHMZ za naredne, vanredna situacija i dalje je na snazi u 10 opština i gradu Čačku, izjavio je večeras pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije MUP, Predrag Marić, i istakao da su svi timovi tog sektora i dalje na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug
Predrag Marić

Oni, kaže Marić, zajedno sa lokalnom samoupravom i ostalim snagama zaštite i spasavanja, prate situaciju i po potrebi će odmah reagovati.

- Vanredna situacija trenutno je na snazi na teritoriji jednog grada, odnosno Čačka, i 10 opština: na celoj teritoriji opštine Aranđelovac i opštine Ivanjica, kao i na delu teritorije opština Gornji Milanovac, Priboj, Ljig, Raška, Požega, Smederevska Palanka, Velika Plana i Kosjerić - rekao je Marić.

Tokom današnjeg dana nije bilo novih slučajeva ugrožavanja infrastruktrure niti domaćinstava uzrokovanih padavinama, a u cilju normalizacije vršeno je raščišćavanje puteva na više lokacija, naveo je Marić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading