Podrška Imleka lokalnoj zajednici: Moja Kravica zabavno-edukativni park na poklon vrtiću u Padinskoj Skeli

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

04.07.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Imlek obradovala je decu koja borave u vrtiću "Lastavica", u Padinskoj Skeli, sagradivši im edukativni paviljon za učenje na otvorenom i mini zabavni park na kojem će moći da se igraju tokom letnjih dana. Ovom akcijom oplemenjen je prostor u kojem mališani provode najlepše dane detinjstva, sa ciljem da im boravak u vrtiću bude što interesantniji i prijatniji. Prilikom otvaranja novoizgrađenog igrališta, mališani su uživali u omiljenim ukusima Moja Kravica čokoladnog mleka sa ukusom jagode i Moja Kravica Junior mleka.

RepublikaFoto: Promo foto

- Naša kompanija kroz brojna ulaganja predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života, zbog čega smo ovog puta odlučili da doniramo neophodni mobilijar za igru dece vrtiću "Lastavica" u Padinskoj Skeli. Imajući u vidu da se u blizini nalazi sedište kompanije, kao i naš najveći proizvodni pogon, veliki broj dece naših zaposlenih pohađa upravo ovu ustanovu. Nastavićemo da i u budućnosti, kao i do sada, realizujemo akcije sličnog karaktera, koje su prvenstveno usmerene na obezbeđivanje bezbrižnog detinjstva i zdravlja mališana -  istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading