(FOTO) JEZIVO! BAZEN U INĐIJI KAO KONCENTRACIONI LOGOR - ovo je objašnjenje upravnika

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

27.06.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski bazen u Inđiji sada više liči na koncentracioni logor nego na mesto koje služi za zabavu i uživanje. Pre dva dana čelnici Sportskog centra postavili su spiralnu bodljikavu žica duž cele ograde bazena, što je mnoge građane šokiralo.

RepublikaFoto: facebook.com/Indjija Cafe
Jeziva slika bazena u Inđiji

Slike bazena opasanog bodljikavom žicom počele su da kruže društvenim mrežama, a mnogi su se pitali da li je potrebna takva vrsta zaštitite, tačnije da li su baš tolika pretnja deca koja preskaču ogradu da bi se kupala.

- Pre samo par dana inđijski bazen je svečano otvoren. Renoviran i spreman za novu sezonu, građanima je predstavljen kao oaza uživanja i razonode. Ali kada priđete ovom kupalištu, očekuju vas zastrašujuće slike nalik koncentracionom logoru, spiralna bodljikava žica duž ograde bazena. Razlog ovako radikalnom potezu saznaćemo od nadležnih i uprave bazena, kada budu zainteresovani da daju odgovore. Do tad fotografija govori - objavljeno je na Fejsbuk strani "Inđija cafe".

Uprava: Nije zbog dece, već pijanih huligana

Iz uprave Sportskog centra Inđija za "Blic" su objasnili da nisu znali da će se dići velika prašina oko toga, i pojašnjavaju da bodljikava ograda nije postavljena zbog dece koja preskaču ogradu da ne bi platila kartu za kupanje, već za "pijane i drogirane huligane", koji noću upadaju na bazen i kupaju se.

- Bazen je na kraju grada i iza njega je šuma. Tu se noću skupljaju razni huligani. Preskaču ogradu i vršljaju po bazenu. Bacaju prazne flaše, lome. To su pijani i izdrogirani huligani. Zbog njih smo stavili ovu ogradu - ističe Miroslav Dragojlović, upravnik bazena u Inđiji.

Kaže da nikako nisu želeli da bazen podseća na koncentracioni logor i da će razmotriti da li će je skinuti.

- Kada se direktor vrati sa godišnjeg odmora, on će doneti odluku. Ali svakako ćemo razmisliti o svemu, jer ako ljude podseća na nešto ružno, možda je bolje da promenimo. Postoji mogućnost da se i žica razvuče, da ne bude kao što je sada spiralnog oblika - ističe Dragojlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading