Aerodrom Nikola Tesla Beograd donirao opremu Aerodromu Ponikve

Autor: Republika

Vesti

22.06.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aerodrom Nikola Tesla donirao je u ime Vlade Republike Srbije 400.000 evra za izgradnju putničkog terminala Aerodroma Ponikve pre dve godine, a danas je menadžment Aerodroma Nikola Tesla Beograd predvođen v.d. generalnog direktora, Sašom Vlaisavljevićem ponovo posetio užički aerodrom i upoznao se sa novim menadžmentom i planovima novog menadžmenta u narednom periodu.

RepublikaFoto: Promo foto

Prilikom posete, menadžment Aerodroma Nikola Tesla Beograd donirao je štampače za šaltere za prijavu na let (check-in šaltere) i stolice za putničke čekaonice. Dogovoreno je i da se na Aerodromu Nikola Tesla organizuje obuka za zaposlene na operativnim poslovima na Aerodromu Ponikve, da stručnjaci beogradskog aerodroma učestvuju u izradi elaborata, odnosno studije o razvoju Aerodroma Ponikve, sa naglaskom na samoodrživost, a dogovorena je i poseta beogradskom aerodromu tokom jula, kada bi bili konkretizovani detalji izrade predmetnog dokumenta sa rokovima i bio potpisan krovni Protokol o saradnji.

Poseti su, pored rukovodstva Aerodroma Ponikve, predvođenog v.d. direktora Aerodroma Ponikve, Slavišom Dimitrijevićem, prisustvovali i rukovodstvo grada Užica, predvođeno gradonačelnikom Tihomirom Petkovićem.

- Drago mi je što smo danas u Užicu i što imamo priliku da pomognemo u razvoju Aerodroma Ponikve, koji je izgrađen sredinom 80-ih godina prošlog veka i nalazi se na oko 18km od centra grada u blizini značajnih turističkih centara i ovog regiona - rekao je v. d. generalnog direktora Saša Vlaisavljević.

Aerodrom Nikola Tesla svake godine pomera granice, a ove godine očekujemo najuspešniju sezonu u istoriji. Početkom jula očekujemo već 2,5 miliona putnika, a u prvih pola godine 7 odsto više putnika nego u istom periodu prošle godine. I u ovoj godini beležimo nastavak trenda povećanja broja putnika, a stalno unapređenje ponude letova i najava uspostavljanja novih linija, najbolji su dokaz da su Beograd i Srbija atraktivna destinacija, a Aerodrom Nikola Tesla siguran i pouzdan partner.

RepublikaFoto: Promo foto
Tekst potpisa

Izvanredni poslovni rezultati, kao i poslovna filozofija da uspeh nesebično delimo, izuzetna su nam preporuka za saradnju sa svima koji, kao i mi, smatraju da samo saradnjom možemo ostvariti bolju budućnost. Regionalna saradnja i razvoj aerodroma u okruženju u zajedničkom su interesu, a ovakva poslovna filozofija uvek će imati podršku rukovodstva Aerodroma Nikola Tesla Beograd.“

- Aerodrom Nikola Tesla Beograd uvek je tu kada imamo potrebu da se obratimo za konkretnu pomoć, pomoć starijeg brata. Način na koji beogradski aerodrom danas izgleda i funkcioniše dokaz je da sposodbno rukovodstvo može da napravi najuspešnije rezultate u istoriji, što nam je dovoljan argument da uvek možemo da se obratimo. Najbolji dokaz naše dugogodišnje uspešne saradnje je ova zgrada iza nas koja je nastala pre dve godine. Grad Užice i Aerodrom Ponikve ubzano se razvijaju i očekujemo da će iz Užica uskoro ponovo leteti avioni - rekao je gradonačelnik Užica, Tihomir Petković i  zahvalio se menadžmentu beogradskog aerodrom na poseti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading