VRELO I SPARNO U SRBIJI: Tokom noći nagli PREOKRET!

Autor: Tanjug

Vesti

21.06.2018

06:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će ujutri ponegde biti kratkotrajne magle, a tokom dana pretežno sunčano i toplo, posle podne na severu i u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sunčano i sparno, uveče preokret

Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 15 do 20, a najviša dnevna od 28 do 31 stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U toku noći naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom zahvatiće prvo severozapadne krajeve. 

U Beogradu danas pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 20, a najviša dnevna oko 31 stepen. U drugoj polovini noći naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

Sutra se očekuje značajna promena - naoblačenje koje će u ranim jutarnjim satima zahvatiti severne i zapadne, tokom pre podneva i sredinom dana proširiće se i na ostale predele uslovljavajući kišu, pljuskove, grmljavinu, osetan pad temperature kao i jak, povremeno olujni vetar.

Za dane vikenda malo do umereno oblačno, suvo i hladnije. Od ponedeljka ponovo promenljivo, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom u centralnim, južnim i istočnim krajevima.

Za dane vikenda i početkom sledeće sedmice hladnije sa temperaturom ispod proseka, u većini mesta od 19 do 23. od srede temperatura u postepenom porastu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading