Danas promenljivo OBLAČNO, TOPLO I NESTABILNO

Autor: Tanjug

Vesti

07.06.2018

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinama, ujutro i pre podne uglavnom na severu i zapadu, tokom dana i u ostalim krajevima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na istoku veći deo dana biće pretežno sunčano. Vetar slab i umeren istočni, jugoistočni, u Banatu povremeno jak. 

Najniža temperatura od 13 do 21 stepen, najviša od 28 do 31 stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom u pojedinim delovima grada. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura 20 C, najviša oko 31 stepen.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u petak će u Srbiji biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa ređom pojavom pljuskova i grmljavine.

Za vikend će biti promenljivo oblačno, nestabilno i svežije, mestimično sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom koji će biti izraženiji u subotu. Do sredine naredne nedelje biće pretežno sunčano uz postepeni porast temperature i lokalnim pljuskovima, uglavnom u planinskim predelima. Krajem perioda doći će do naoblačenja sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading