Aerodrom Nikola Tesla Beograd dobitnik priznanja "Najbolje iz Srbije 2017"

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

04.06.2018

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aerodrom Nikola Tesla Beograd dobitnik je priznanja "Najbolje iz Srbije 2017" u kategoriji Najbolji korporativni brend među velikim uslužnim preduzećima. Nagradu koju dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd osvojio je treću godinu uzastopno. Nagradu je primio Saša Vlaisavljević, v. d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd.

RepublikaFoto: Promo foto

Aerodrom Nikola Tesla konkurisao je za ovu nagradu na osnovu ostvarenih poslovnih rezultata u prošloj godini, kao i na osnovu poslovnih rezultata u prethodne četiri godine. Priznanja se dodeljuju nakon javnog glasanja potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera za najbolje brendove.

V. d. generalnog direktora Saša Vlaisavljević ovim povodom izjavio je:

- U ime svih zaposlenih na Aerodromu Nikola Tesla, zahvaljujem se na prestižnoj nagradi. Aerodrom Nikola Tesla svake godine pomera granice, a ove godine očekujemo najuspešniju sezonu u istoriji. U maju smo opslužili skoro pola miliona putnika, odnosno 11 odsto više u odnosu na isti mesec prošle godine, a u prvih pet meseci ove godine 7 odsto više putnika nego u istom periodu prošle godine.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd i u ovoj godini beleži nastavak trenda povećanja broja putnika, a stalno unapređenje ponude letova i najava uspostavljanja novih linija, najbolji su dokaz da su Beograd i Srbija atraktivna destinacija, a Aerodrom Nikola Tesla siguran i pouzdan partner“.

U akciji "Najbolje iz Srbije" do sada je učestvovalo više od 1800 brendova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading