SPECIJALNE PONUDE AGENCIJE VIVA TRAVEL: Letovanje na Sardiniji i Siciliji direktnim čarter letom

Autor: Republika

Vesti

04.06.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim brojnih poznatih gradova, Italija tokom leta otkriva svoja dva najveća i najlepša bisera - ostrva Sardiniju i Siciliju.

RepublikaFoto: Promo foto
Raj na zemlji: Sardinija

Sardinija se nalazi na Mediteranu, na zapadnoj obali Italije. Ostrvo je popularno i među Italijanima ali i turistima iz ostalih delova sveta. Od sada je i na srpskom tržištu ovo ostrvo postalo dostupno zahvaljujući agenciji Viva travel. Prvi put je organizovan direktan čarter let sa boravkom od 11 dana, a cene paket aranžmana iznenađujuće povoljne za ovakav raj na zemlji.

Mnogo je stvari koje privlače turiste u Sardiniju: plaže i odmarališta i gradovi koji odišu istorijom.

Sardinija je pravo ostrvo za letovanje u prelepom ambijentu jer razvoj turizma nije ugrozio autentični izgled ostrva. Za plaže na Sardiniji se kaže da su "evropski Karibi". 

U ponudi agencije Viva travel se nalaze hoteli kvalitetnog sadržaja koji će vaš odmor učiniti ispunjenim. 

RepublikaFoto: Promo foto
Dragulj: Sicijila

Hotel La Margherita 3* je spa hotel smešten u centru simpatičnog gradića Algero, a na 150m od mora. Poseduje zatvoren bazen sa đakuzijem i tursko kupatilo uz besplatno korišćenje, saunu, slanu sobu, zajedničku terasu sa pogledom na more.

Specijalna ponuda za polaske 16.06. (669€) i 26.06. (685€) / usluga noćenje sa doručkom. Za decu od 2-6 godina GRATIS smeštaj i avio karta, a za decu od 6 -12 godina GRATIS avio karta.

Algero je poseban gradić koji se izdvaja po prisustvu katalonske manjine. U njemu se još uvek mogu videti primeri arhitekture iz 16. Veka. Nedaleko od grada nalazi se Porto Konte sa svojim divnim plažama kao i impresivni ostaci Palmavera Nuraga. Iz Algera možete krenuti na neki od zanimljivih izleta kao što su: Korzika, arhipelag La Madalena, Kaljari (glavni grad Sardinije), Neptunova pećina…

Foto: Promo foto
Ne zna se koji je bolji od kog: Prelepi hoteli

Horse Country Resort & Spa 4* smešten u blizini mesta Arborea, je hotel izuzetnog sadržaja za celu porodicu. Poseduje sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima čije je korišćenje uključeno u cenu, dva bazena za odrasle i decu, teniski teren, konjički klub, aqua aerobik, jutarnje i večernje animacije…

Usluga je all inclusive, a specijalna cena za polazak 16.06. / 10 noćenja, svega 669€.

Sicilija je najveće ostrvo Mediterana, a zbog svoje istorije, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulture, ostavlja bez daha sve koji su imali priliku da je posete. A verujemo da je veliki broj takvih  jer je agencija Viva travel već godinama unazad glavni organizator putovanja.

Specijalnu cenu imaju prvi polasci - 18.06. i 28.06.  

Avionski paket aranžman / 10 noćenja / ND / hotel VILLA PAMAR 3*  - cena od 399€ .
Svi hoteli iz ponude smešteni su u letovalištu Đardini Naksos i gradu Taormina Mare  - dragulju u kruni koja se zova Sicilija.

Foto: Promo foto
Za istinske hedoniste

Letovanje na Siciliji je sve samo ne pasivan odmor. Prava je šteta propustiti sicilijanska sela čuvena po scenama legendarnog filma "Kum", vulkan Etna, Sirakuzu i Palermo.

Ne propustite priliku da posetite ova ostrva kao iz snova, jer snovi se ipak ostvaruju.

Svi zainteresovani se već sada mogu javiti agenciji Viva travel u Krunskoj 48 i rezervisati svoje mesto u avionu.

Kontakt telefoni 011/78 52 800 i 011/78 52 801.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading