STARE CENE U OBNOVLJENOM KOMPLEKSU: Počela kupališna sezona na niškom Čairu

Autor: D.I.

Vesti

31.05.2018

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona kupanja na kompleksima bazena niškog Sportskog centra Čair zvanično počinje 1. juna ali su kapije za nastrpljive kupače otvorene već danas, u četvrtak 31.maja, ranije nego ikada do sada. Za sve Nišlije koje su obaveštene preko loklanih medija kupanje na kompleksu čairskih bazena u četvrtak je bilo besplatno.

RepublikaFoto: D.I.
Nišlije "okupirale" bazene na Čairu

Tu pogodnost iskoristilo je više stotina Nišlija. Među više stotina posetilaca  bilo je uglavnom mladih, osnovaca, potom srednjoškolaca i studenata.

- Kompleks bazena je u odnosu na prehodnu sezonu znatno opremljeniji i bezbedniji.V iše hiljda naših svakodnevnih posetilaca može da spokojno da uživa u blagodetima akva parka sa bazenima za najmlađe, olimpijskim, opremljenim mobilijarima i na vodenim toboganima. Verujem da smo preduzeli sve da posetioci budu maksimalno bezbedni, da spasioci intervenišu i spreče nestašne skakače koji bi ugrozili ostale a tu su i dva dežurna lekara i medcinska setra uz obezbedjeni prioritet gradske Hitne pomoći u slučaju potrebe. Posetioci mogu da biraju sunčanje na platou, tribinama ili hladovinu na 370 kvadrata pokrivenog prostora - poručio je direktor Sportsko rekreativnog centra Čair Dragan Perić.

Cena ulaznica na kompleksu čairskih bazena i ove godine će biti kao lane 300 dinara za odrasle i 100 dinara za mališane.                              

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading