ŽUTI METEOALARM! SrbijI preti STRAŠNO NEVREME

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.05.2018

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do četvrtka, 24. maja, u Srbiji će biti nestabilno vreme, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, ponegde i kratkotrajnim vremenskim nepogodama, izraženijim na zapadu, jugozapadu i jugu Srbije, gde se očekuje više od 30 mm za tri h, kao i lokalna pojava grada i olujnog vetra.

RepublikaFoto: printscreen/hidmet.gov.rs
Vodite računa ovih dana biće haos

Kako je upozorio Republički hidrometeoroloski zavod sutra će biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno. Prepodne sa dužim sunčanim intervalima, od sredine dana kiša i pljuskovi sa grmljavinom, ponegde i pojavom grada, očekuju se u većini krajeva, a biće izraženiji na zapadu, jugozapadu i jugu Srbije. 

Vetar slab i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura od 11 do 18 stepeni, najviša dnevna od 24 do 28 stepeni.

U Beogradu promenljivo oblačno i toplo sa dužim sunčanim intervalima, posle podne kratkotrajna kiša ili pljuskovi sa grmljavinom. 


Vetar slab i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 18 stepeni, najviša dnevna oko 27 stepeni.
RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ


U četvrtak promenljivo oblačno, toplo i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom uglavnom u poslepodnevnim satima, a ponegde se očekuje i pojava grada. 

Potom će preovladivati sunčano, u petak i za vikend uz lokalni razvoj oblačnosti ređa pojava popodnevnih pljuskova i grmljavina. 

Najviša dnevna temperatura oko i malo iznad prosečnih vrednosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading