(VIDEO) TEŠKA POLITIČKA PITANJA: Jugoslav Ćosic otkrio Srbiji ko je pčelar iz Kupinova Miki Đuričić

Autor: Republika

Vesti

15.05.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor vesti televizije N1 i nekadašnji voditelj na televiziji B92 Jugoslav Ćosić, koji se neretko izdaje za novinarsku gromadu i jednog od vrhovnih autoriteta u političkom novinarstvu, svojevremeno je intervjuisao večitog rijaliti učesnika - pčelara iz Kupinova - Mirovaslava Mikija Đuričića.

RepublikaFoto: youtube.com/viki laba
"Akademski razgovor": Jugoslav Ćosić i Miroslav Miki Đuričić

Ćosić koji se danas zgražava nad rijaliti programima i njihovim učesnima, možda bi trebalo da se priseti kako je pre više od desetak godina u svojoj tadašnjoj emisiji "Poligraf" ugostio Đuričića, tadašnjeg učesnika rijaliti programa Veliki brat.

Kao što se može videti na video snimku koji je objavljen na Youtube, Čosić je uredno "bistrio politiku"sa Đuričićem o razlozima zbog kojih je pčelar iz Kupinova napustio tadašnji rijaliti program.

Šta bi današanji Jugoslav Ćosić mislio o ovom nekadašnjem, retoričko je pitanje na koje čitaoci upoznati sa Ćosićevim likom i delom verovatno unapred znaju odgovor.

Pogledajte video.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading