KABADAHIJA NA ČELU OPŠTINE LAJKOVAC: Kad popije, i sudiju bije

Autor:

Vesti

10.05.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među članovima SNS koji će u narednih mesec dana dobiti žuti ili crveni karton mogao bi da se nađe i predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković, koji je poznat po tučama i pijanstvu - pričaju naši dobro obavešteni sagovornici.

RepublikaFoto: youtube.com/GEM televizija
Andrija Živković ne zna o čemu se radi

Kako ističu meštani, Živković je za kratko vreme koliko je na čelu opštine Lajkovac uspeo da se posvađa sa svim svojim saradnicima, a ima samo dve mane - voli da popije i pobije se!

LAK NA UDARCIMA

- Prošle godine napio se na utakmici FK Železničar iz Lajkovca i jurio sudiju po terenu da ga bije nezadovoljan suđenjem, a onda je namešteno da krivac za incident bude neko drugi iako su to svi živi na stadionu videli. Čak je zabranio i lokalnim medijima da pišu o incidentu - kažu naši sagovornici.

Međutim, Živković se nije tu zaustavio, pa je pretukao i neke svoje prijatelje iz stranke.
RepublikaFoto: pixabay.com

- Na nekoj privatnoj proslavi se napio, pa je udario mladog naprednjaka iz Lajkovca Janka Pantelića, raskrvario mu usnu i izbio jedan zub. Poslednji skandal koji je napravio bio je u službenim kancelarijama. Andrija je tražio od svog prijatelja Milutina Nišavića, takođe člana SNS, da završi nešto i Nišavić mu je kulturno obrazložio da sačeka malo jer mora nešto hitno da pošalje za Beograd. Onda je ovaj besan izjurio iz kancelarije i psovao, Nišavić krenuo za njim, pitao ga zašto je ljut.

Živković je u jednom trenutku ustao i rekao: "Napolje, marš", a zatim ga udario. Oni su do tada bili drugari, Nišavić mu je išao na slavu svake godine - detalji su skandala o kojima priča ceo Lajkovac.

Živković: Kafane u Lajkovcu ne postoje, tako da sukoba nije bilo... Od muve se napravi obično slon

PRAVI SE LUD

Pozvali smo Pantelića i Nišavića za komentar, ali su rekli da ne mogu da razgovaraju jer su na sastanku, odnosno u vožnji.

S druge strane, Živković je za Srpski telegraf dao prilično nerazumljiv komentar.

- Možemo da se čujemo sutra (utanjenim glasom)... Za to ne znam, prvi put čujem da se to desilo. Ne znam ja, pratim košarku, pratim odbojku, pratim fudbal, ne znam na šta su mislili, ja znam da nisam ulazio ni u kakav sukob, da jesam, sigurno bih bio krivično gonjen ili nešto slično, tako da... - zaključio je Živković.

Šta će biti, videćemo uskoro s obzirom na najave da će rukovodstvo SNS raspustiti desetak svojih odbora širom Srbije i smeniti sve lokalne šerife koji uporno prave probleme i nemaju dobre rezultate.
Privilegije će izgubiti nekoliko predsednika opština, jedan direktor velikog državnog preduzeća, a skenera neće biti pošteđeni ni ministri.

- Barem deset članova stranke biće isključeno, a svi ostali opomenuti ili nagrađeni ukoliko su dobro radili - saznaje Srpski telegraf.

Glišić: Prvo razgovori u stranci

Predsednik IO SNS Darko Glišić za Srpski telegraf kaže da ne zna ništa o incidentima za koje je čuo naš list, te da to ne može da komentariše. On pak dodaje da će se o svim unutrašnjim problemima prvo razgovarati u sedištu stranke, a tek onda izaći sa konkretnim imenima u medije.
- Mogu samo da ponovim da niko neće biti pošteđen, a jedini kriterijum nam je da li je neko dobro radio u korist građana Srbije ili nije. Ko nije, snosiće posledice - jasan je Glišić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bobi

10.05.2018 09:10

Šta reći, a ne zaplakati...

Slavko

10.05.2018 19:29

Glisic ce doneti konacnu odluku ? Lajkovcani iselite se zajedno sa vasim nasilnim predsednikom ..on ima gde , svom Glisi ,a gde cete vi ??