(FOTO) Slava Policijske brigade i pomen preminulim policajcima

Autor: Republika

Vesti

06.05.2018

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković prisustvovao je danas obeležavanju krsne slave Policijske brigade i Konjičkog kluba "Policajac", a tom prilikom održan je i pomen svim poginulim pripadnicima ove jedinice.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Milosav Miličković na slavi

Na obeležavanju Đurđevdana u bazi Policijske brigade Miličković je poručio da Ministarstvo unutrašnjih poslova nikada neće zaboraviti 15 pripadnika ove jedinice koji su svoje živote dali zarad bezbednosti Srbije i njenih građana.

RepublikaFoto: MUP Srbije

- Sve vas krasi hrabrost, požrtvovanost i profesionalizam i zato obavljate neke od najsloženijih bezbednosnih poslova. Koliko je vaš posao rizičan govori i činjenica da je u prethodnom periodu 15 pripadnika ove jedinice izgubilo život. Njihovu žrtvu ne smemo i nećemo nikada zaboraviti - rekao je Miličković.

Državni sekretar Miličković istakao je da su pripadnici Policijske brigade uvek spremni da odgovore na sve zadatke. 

Foto: MUP Srbije

- Ministarstvo unutrašnjih poslova će nastaviti sa opremanjem ove jedinice koja duže od sedam decenija brine o bezbednosti građana, kako bi njeni pripadnici bili još efikasniji u obavljanju najsloženijih bezbednosnih zadataka - poručio je Miličković.

On je, takođe, čestitao slavu i Konjičkom klubu „Policajac" koji je jedan od najtrofejnijih klubova u konjičkom sportu i koji je mnogo puta bio prvak Srbije i Jugoslavije.

RepublikaFoto: MUP Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading