KAKAV SKANDAL U MAJDANPEKU. Zaigrao se sa ljubavnicom, pa mu vibrator od 30 cm završio u debelom crevu

Autor: Novosti, Republika

Vesti

05.05.2018

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hirurzi Opšte bolnice u Boru izveli su danas nesvakidašnji zahvat jer su jednom muškarcu iz okoline Majdanpeka, starom 60 godina, iz debelog creva, hirurškim putem, izvukli vibrator, dužine 30 centimetara.

RepublikaFoto: facebook.com/Lilith

Naime, muškarac je, tokom odnosa sa ljubavnicom imao predigru sa vibratorom. Međutim, taj aparat mu je, iz nepoznatih razloga, završio u debelom crevu, pišu Večernje Novosti.

Previjajući se od bolova, on je nekako došao do kuće, gde ga je supruga stavila u auto i odvezla u Opštu bolnicu u Boru.

- Pokušali smo da vibrator iz debelog creva izvučemo endoskopski, ali u tome nismo uspeli. Pacijent se previjao od bolova, pa smo morali da obavimo hirurški zahvat i da mu na taj način izvučemo strano telo iz debelog creva - kažu u Opštoj bolnici u Boru.

Posle operacije, pacijent je stabilno i oporavlja se. Vibrator, koji mu je bio zaglavljen u debelom crevu, izvučen je i, pošto muškarac bude otpušten na kućno lečenje, biće mu vraćen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading