Ivana Tramp: Donald je BRILJANTAN, porok mu je "DŽANK FUD"

Autor: Tanjug

Vesti

21.04.2018

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Tramp, bivša supruga američkog predsednika Donalda, koja je u Zagrebu promovisala svoju knjigu "Vaspitanje Trampovih", bivseg životnog saputnika i oca njene dece opisuje kao "briljantnog" i "veoma dragog", decom se ponosi, a za sebe kaže da bi "definitivno" bila dobra Prva dama.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ivana Tramp

Trampova je, inače, do Zagreba došla preko Beograda, direktnim letom Er Srbije, a prema ranijim najavama danas će u Hrvatskoj biti jedna od sudija na takmičenju za "Mis Univerzum".

Ponosna je na svoju decu - Ivanku, koja je, inače, veoma važna figura i u stopu prati oca, Erika i Donalda, mlađeg.

Svi su obrazovani, odgovorni, dobrih manira, rade, zarađuju, ne traže od mame i tate novac i najvažnije - zaista znaju vrednost novca, rekla je.

Govoreći o Donaldu Trampu, Ivana kaže da je "vrlo drag", ali da u poslu toga nema.

- Ja sam vrlo ljubazna i nežna, ali ako upravljate kazinima, što pretežno rade muškarci, moraš biti jak i mora da ti je stalo. Donald je takav i želi da napravi ono što je najbolje za Ameriku. To je sigurno - rekla je ona za HRT.

Upitana da li ju je neka njegova politička odluka šokirala kazala je:

- Ne baš. Podržava način na koji želi da reši problem zdravstvene zaštite, podržava njegovu migrantsku politiku. Ja sam imigrant i imigranti su potrebni Americi i u celom svetu. Moramo zaštititi naše granice, one nisu otvorene. Moramo se pobrinuti da migraniti dođu legalno, da plaćaju porez i govore barem malo engleski kako bi se integrisali u društvo. Ne slažem se da 18-godišnja Meksikanka koja pređe i rodi u Americi dete, automatski postaje američka državljanka - rekla je Ivana Tramp.


Definitivno bi, kaže, bila dobra Prva dama jer zna da pročita ugovor, zna da pregovara, zna da održi govor pred novinarima…
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Trampova je za Večernji list rekla da, kada bi jednom rečju morala da opiše bivšeg supruga, bila bi to "briljantan", a njegov jedini porok je, ističe, "džank fud".


Sa Donaldom, starijim, se, kaže, čuje jednom mesečno

Ona je podsetila da je rođena u Češkoj u komunizmu i ne veruje previše političarima.

- Pitali su me da budem američki ambasador u Češkoj i odbila sam, jer volim svoju slobodu, volim da idem gde poželim i kada poželim - iskrena je Ivana.

Upitana šta je poruka njene knjige, Ivana Tramp kaže da je dana najvažnije da roditelj nauči dete nekim vrednostima. 

- Svoju sam decu učila da ne varaju, ne kradu i ne lažu, da ne konzumiraju alkohol, droge, da ne puše. Odlučila sam da napiše knjigu jer su moja deca ispala fantastična. Sami zarađuju novac, znaju njegovu vrednost. Kada su bili manji ja bih u Evropu letela prvom klasom, a oni ekonomskom, što i danas nekad radi, ispričala je.

Ispričala je I koliko je Donald Tramp bio angažovan u vaspitanju dece.

- On je brižan, ali nije ih vodio u park, u šetnju, uvek je bio na telefonu. Dao mi je slobodu da odlučim u koje škole će da idu I kojim aktivnostima će se baviti - rekla je.

Tvrdi da decu i karijeru nije lako uskladiti.

Događalo se, kaže, da je nekada helikopterom letela u Atlantik siti, gde je vodila tri kazina i hotel, vratila bi se potom kući da stavi decu u krevet, a onda se spremila i otišla na neki događaj.

- Ponekad je bilo haotično, ali ne osećam se krivom. Što bih inače radila, išla u šoping? Morate dobro isplanirati dan, ali kad su u školi ili na aktivnostima imate vremena za posao - ispričala je Ivana Tramp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading