MK Group deveti put zaredom obezbedila besplatno zimovanje za decu sa KiM

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

04.04.2018

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trideset najboljih učenika osnovnih škola sa Kosova i Metohije boravi na Kopaoniku u okviru sedmodnevnog zimovanja koje im je devetu godinu zaredom omogućila kompanija MK Group kao nagradu za odličan uspeh postignut u ovoj školskoj godini.

RepublikaFoto: Promo foto

Učenici od petog do osmog razreda tokom cele nedelje pohađaju besplatnu školu skijanja, dok popodnevne časove provode u brojnim sportsko-rekreativnim aktivnostima, poput plivanja i kuglanja u hotelskom kompleksu MK Mountain Resort na Kopaoniku.

- Ovo je deveta godina zaredom kako organizujemo besplatno zimovanje na Kopaoniku za 30 najboljih učenika sa Kosova i Metohije. Na ovaj način želimo da pokažemo da MK Group prepoznaje i nagrađuje motivaciju i želju za učenjem, kao i razvoj naše dece. Većina ovih mališana do sada nije imala priliku da ode na zimovanje i zbog toga mi je drago što su na Kopaoniku uživali u brojnim sportsko-rekreativnim aktivnostima, a posebno me raduje što su neki od njih sada prvi put stali na skije - istakao je tom prilikom predsednik MK Group Miodrag Kostić.

Foto: Promo foto

Da podrška velikih kompanija mnogo znači mališanima sa Kosova i Metohije, potvrđuje i nastavnik Osnovne škole Kralj Milutin iz Gračanice Lazar Danić.

- Naši đaci retko imaju prilike da iskuse čari planinskih aktivnosti i pohađaju pravu školu skijanja, pa nam je izuzetno drago što je kompanija MK Group i ove godine prepoznala značaj ovakog vida ulaganja u mlade. Ovo zimovanje je naročito važno mališanima jer su pored zimskih aktivnosti, mogli da uživaju u plivanju na bazenu, kuglanju i drugim rekreativnim aktivnostima - istakao je g. Danić.

RepublikaFoto: Promo foto

Briga o deci i mladima jedan je od osnovnih fokusa MK Group kada je reč o društvenoj odgovornosti. Pored zimovanja za decu sa Kosova i Metohije, MK Group je samo u proteklih 5 godina organizovala više od 460 društveno odgovornih akcija među kojima su i izgradnja Kuće za mlade pri SOS Dečijem selu, osnivanje Roditeljske kuće za boravak dece obolele od raka, kao i podrška mnogim obrazovnim programima namenjenih mladima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading