NOĆAS OPREZNO ZA VOLANOM: I polako se pripremajte za paklene, praznične gužve!

Autor: Tanjug

Vesti

31.03.2018

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja, međutim prema prognozama metereologa povremena kiša tokom večeri i noći može uslovljavati mokre i klizave kolovoze.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zbog mogućih povremenih pljuskova, pored mokrih kolovoza, postoji velika opasnost od odrona, pa treba voziti sporije i opreznije na putevima duž stenskih useka i klisura, posebno u večernjim satima kada je vidljivost smanjena, upozorava AMSS.

Saobraćaj se ove večeri odvija bez vanrednih zastoja i prekida kako na autoputevima, tako i na ostalim frekventnijim putnim pravcima I i II reda.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.


U danima pred nastupajuće uskršnje praznike dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulaznim i izlaznim putničkim terminalima, uglavnom sa Mađarske i Hrvatske strane, kada zadržavanja postaju duža od uobičajenih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading