AIDA I BILJANA SE ČASTE GOVNIMA: Rat aktivistkinje NVO i spisateljice na društvenim mrežama

Autor:

Vesti

28.03.2018

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaratile Biljana Srbljanović i Aida Ćorović! Optužbe su pljuštale po društvenim mrežama nakon što je aktivistkinja NVO prozvala spisateljicu i bivšu kandidatkinju LDP za gradonačelnicu Beograda zbog članstva u Savetu za kreativne industrije, koji je osnovala premijerka Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/J.PAP/D. KUJUNDŽIĆ
Fejsbuk fajt: Aktivistkinja NVO i spisateljica razmenile teške reči

- Jesu li stvarno Biljana S. i Andrej N. u tom nekom državnom telu za kreativne industrije i prose*avanje? Molim vas da demantujete ovu vest, dragi ljudi, jer sam već spremila kese s govnima... - napisala je na Fejsbuk profilu Ćorovićeva, koja je donedavno bila član Predsedništva PSG Saše Jankovića.

Ni spisateljica nije ostala dužna i ubrzo joj je odgovorila u istom maniru, a potom se povukla sa društvenih mreža. U odgovoru Srbljanovićeva je potvrdila da je članica saveta koji je osnovala Brnabićeva i to za oblast pozorišta i izvođačke umetnosti, za koju je ekspert, a potom oplela:

- Ako ćemo oko toga da impliciraš da sam nešto plaćena, Aida, to je bezobrazno i mnogo ružno, to tvoje alkoholičarsko učitavanje sopstvenih motiva zbog kojih si preletala od stranke do stranke, a sve pljujući "Peščanik" jer ti diraju Tadića, kod koga si bila na sinekuri, sve pravdajući ponižavanje Srebrenice i poziva na rat sa Kosovom, a pre toga si sekla svaku arteriju na Čedu dok nisi izvukla materijalnu i ličnu korist, pa se najedila i pošla dalje u poteru za finansiranje rakije i bekrije - napisala je između ostalog Srbljanovićeva i nastavila s uvredama na račun Ćorovićeve: "Kad preveslaš kod Jankovića i tamo ne dobiješ ono što si računala, onda nastavljaš da veslaš dalje, a optužuješ mene, kojoj nemaš šta da pronađeš, osim da mi se iskreno i otvorenih usta diviš za ono što sama ti radiš... Se*em ti se u tvoje privilegije i tvoje preveslavanje, se*em ti se na tvoj integritet, na političku misao, kao i na izbor pića koje te hrabrom čini."

Tim povodom pozvali smo Ćorovićevu i Srbljanovićevu, ali ni jedna ni druga nisu želele da komentarišu međusobne pljuvačine.

Foto: facebook.com/Biljana Keller
Pljuvačica: Biljana i Aida "zaratile" na Fejsbuku

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading