DOBITNICI STANOVA U BEOGRADU PRESREĆNI: Evo šta su rekli kada su saznali da su osvojili nagrade

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

24.03.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neopisiva sreća u domovima porodica Đurić iz Beograda i Poulić iz Starčeva!

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Foto: Ilustracija

Penzionerka Dušanka Đurić iz Beograda, koja je u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" danas dobila stan u Zemunu, kaže za "Alo!" da joj je ovo prva velike nagrada u životu.

- Gledala sam izvlačenje na televiziji ali nisam videla kada su izvukli dobitnika stana zato što sam unucima tražila nešto na internetu. Sestra me pozvala i obavestila o dobitku a kada sam je pitala da li je sigurna da sam upravo ja dobila stan odgovorila mi je da je prepoznala moj rukopis na televiziji - prenosi nam srećna dobitnica koja nije mogla da sakrije ushićenje.

Kaže da nije razmišljala šta će sa stanom i da za to ima vremena. Pošto od sina i ćerke ima troje unučadi sigurno je da će porodici novi stan dobro doći.

U porodici Janka Poulića (76) iz Starčeva nisu mogli da sakriju neopisivu sreću zbog velikog dobitka.

- Ovo nam je prva nagrada u životu a stan bogu hvala imamo kome ostaviti pošto imamo dva sina i troje unučadi - rekla je Jankova supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading