JEVĐIĆ ZAJE*AVA SRBIJU: Kontroverzni student ponovo provocira javnost

Autor:

Vesti

19.03.2018

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni student medicine Milan Jevđić svojim ponašanjem nastavlja da provocira srpsku javnost!

RepublikaFoto: instagram.com/jevdjic_milan
Milan Jevđić

Na svom Instagram profilu Jevđić je, posle svih negativnih komentara kako kuka da nema za hleb, a obilazi kafane, postavio novu fotografiju sa još jednog izlaska, gde je uživao u društvu dve devojke.

Samo dan kasnije, ovaj student medicine zaključao je svoj profil na ovoj društvenoj mreži.

Ovakvim postupcima Jevđić je ponovo doveo u pitanje verodostojnost svojih reči koje se kose sa tvrdnjama da nema od čega da živi.

Milanova potresna ispovest u emisiji "Život priča" o tome kako ne zna hoće li imati sutra šta da jede dobila je sasvim drugi tok kada se javnosti obratio Dobrica Pavlović, lekar iz Švedske koji je porekao sve Jevđićeve tvrdnje. Oglasila se i Vesna Popov iz Austrije, koja ga je takođe finansirala.

Javnost su posebno razbesnele fotografije ovog studenta na njegovom Fejsbuk nalogu koje odaju utisak lagodnog života. Milan je putovao u Monako, provodio se u kafanama Skadarlije, pio i kockao se.

Pozvali smo i Jevđića, ali je on ponovo odbio da komentariše bilo šta za medije i tako pokuša da opravda svoje ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading