PRETVARAO SE, NIKADA NIJE BIO TOLIKO SIROMAŠAN: Milanov školski drug otkrio nove detalje prevare koja je šokirala Srbiju

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

16.03.2018

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Jevđić nije bio ni toliko siromašan ni gladan, ali je uspeo dobro da odglumi i izazove sažaljenje kod ljudi! Ovo tvrdi Milan Ćiva Spasojević, jedan od Jevđićevih drugara iz srednje Medicinske škole u Užicu.

RepublikaFoto: instagram.com/jevdjic_milan
Prevario Srbiju: Milan Jevđić

Spasojević je još jedan od Milanovih poznanika koji je, kako kaže, ogorčen njegovim nedavnim gostovanjem u emisiji "Život priča" na TV Prva, u kojoj je Milan tvrdio da nema šta da jede i da živi u bednim uslovima.

Nije bio omiljen u društvu

Milanov drug iz razreda otkriva da on i nije baš dečko kakvim se predstavio na televiziji, već se samo dobro pretvarao.

- Poznajem Jevđića iz srednje škole, gde i nije bio baš omiljen u društvu. Istina je da je imao teško detinjstvo i da je ostao bez bake sa kojom je živeo, ali nikad nije odavao utisak nekoga ko baš nema šta da jede! Na sebi je uvek imao firmiranu garderobu, a često je i drugima pozajmljivao pare. Znam da je radio tokom srednje škole, ali nikada niko od nas nije imao utisak da mu nešto nedostaje. Čak je nekoliko puta pozajmljivao novac drugima. Njegova priča ima dosta istine, ali je puno i preterao. U suštini dobro glumi i ume da izazove u drugima saosećanje - rekao je on za Informer.

Na pitanje da li je istina da je Milan i odličan student Spasojević kaže:

- Što se tiče fakulteta, stvarno ne znam ništa o tome, ja sam s njim išao u srednju školu, nakon čega smo izgubili svaki kontakt. Emisiju u kojoj je gostovao odgledao sam tek kasnije, kada su mi javili zajednički drugari iz škole. Svi smo se složili kako je uspeo dobro da isfolira sve. Imao je teško detinjstvo, ali nije gladovao - tvrdi Spasojević.

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Jevđić
Lagodno živi

Bogdanka Đorđević, direktorka Medicinske škole u Užicu koju je pohađao Milan Jevđić, kaže za Informer da su mu svi u školi pomagali koliko je trebalo.

- Naravno da smo mu izlazili u susret kao i svakom detetu koje je socijalno ugroženo. Cela priča se mnogo zakomplikovala i ne želimo da učestvujemo u tome - kaže Đorđevićeva.

Pohlepa

Vesna Popov, srpska gastarbajterka, i Dobrica Pavlović iz Švedske, koji tvrde da su godinama pomagali Milanu i davali mu novac, objavili su na društvenoj mreži Fejsbuk zajedničko saopštenje. Oni su se obratili lično Milanu tvrdeći da su od njega hteli da naprave čoveka dostojnog poštovanja.

- Iako si nas ubedio da smo ti jedini na svetu, a nismo znali jedno za drugo, želeli smo isto i pokušavali da od tebe napravimo čoveka dostojnog poštovanja i ljubavi. Pohlepa, vera u materijalne, a ne moralne vrednosti, odvela te je negde gde se ni odrasli ne snalaze najbolje. Verujemo i nadamo se da si sad izvukao pouku, da ćeš se okrenuti sebi i da nećeš nečasnim delima pokušavati olako da dođeš do samo tebi važnih vrednosti - piše u saopštenju, i dodaju da mu žele sve najbolje u budućem životu:

- Nadamo se da ćeš završiti fakultet i da ćeš biti dobar i častan lekar, kao i da ćeš naučiti da ne veruješ ljudima kojima si potreban kao pion zarad ispunjavanja njihovih ličnih interesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading