PEVAČICA UBIJENA SA DVE VRSTE ORUŽJA: Autor knjige o zločinu u Borči Mladen Mijatović otkrio neobjavljene detalje iz istrage

Autor: T. M.

Vesti

14.03.2018

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roman novinara Mladena Mijatovića "Ubistvo Jelene Marjanović", koji izlazi sutra, otkriće do sada neobjavljene detalje iz istrage o zločinu u Borči aprila 2016. godine.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Zverski ubijena: Jelena Marjanović

Mijatović u knjizi prati tok dešavanja od dana nestanka pevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović (33) pa sve do podizanja optužnice protiv Zorana Marjanovića (39) za ubistvo supruge!

 

 

- Čitaoci, između ostalog, saznaće koliko puta su inspektori mislili da imaju ključni dokaz, ali i ko je sve bio osumnjičen! Takođe, saznaće koliko puta su tragovi upućivali na druge osobe, zatim kako su radili novinari i koliko je bilo teško ispratiti istragu ubistva - kaže Mijatović i dodaje da su u romanu mnogi detalji dramatizovani i da su likovi i određene radnje izmenjeni.

Prema rečima autora, kada se pojavila informacija o nestanku pevačice u Borči, ništa nije ukazivalo na to da će ovo biti, kako navodi, jedan od najmisterioznijih slučajeva s kojima se srpska policija susrela u poslednjih 25 godina.

- Zločin u Borči je u žiži javnosti u Srbiji već dve godine. Iznenadni nestanak neke osobe nije neuobičajena pojava. Iskreno sam pomislio da će se žena brzo pojaviti i provesti isto veče sa mužem i ćerkom. Ovaj roman otkriva kako izgleda istraga koja se vodi nakon ubistva, koliko rada, truda i energije ulažu istražni organi kako bi rasvetlili ubistvo, ali i kako novinari i reporteri crne hronike rade svoj posao i sa čim se susreću - dodao je Mijatović.

Srpski telegraf je došao do nekih delova ove knjige, među kojima je i to da je pevačica najverovatnije usmrćena sa dve vrste oružja.

- O ovome, između ostalog, svedoče posekotine koje je Jelena imala na rukama, a koje su najverovatnije nanete nožem. Dok povrede na glavi govore da je ubijena metalnim i oblim predmetom. Takođe, jedna od misterija je i pevačicina burma, za koju je njen suprug tvrdio da je nosila na prstu, a koja nije pronađena - između ostalog navedeno je u knjizi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading