CRNA SRBIJO! Mladić samo hteo da prehrani stoku, a sada MORA U ZATVOR!

Autor: O2 TV

Vesti

13.03.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi prehranio stoku i održao jedino domaćinstvo u selu 27-ogodišnji Bojan Radovanović iz Novog sela kod Kuršumlije, koristio je neregistrovanu prikolicu. Zbog ovog prekršaja sada mora na 40 dana u zatvor.

RepublikaFoto: facebook.com/O2.TV
Bojan Radovanović

Saobraćajna policija je tri puta na seoskom putu u planini zaustavljala Bojana Radovanovića jer je vozio seno za stoku neregistrovanom prikolicom. Prvi put je platio kaznu, a za druge dve mu je stigla kazna zatvora do 40 dana jer je vozio pod zabranom.

- Bio sam prinuđen da hranim svoju stoku iako su mi oduzeli vozačku dozvolu, nisam imao drugog izbora, jedino da pustim krave - kaže Bojan Radovanović iz Novog Sela za TV O2.

Bojan i njegova nepokretna majka jedini su stanovnici Novog Sela. Uzgajajući krave i svinje, podigao je farmu za primer, a sada je prinuđen da sve proda zbog zatvora. Kako nema ko da vodi računa o imanju, morao je da proda 70 svinja, a sada prodaje i 25 krava.

- Imao sam oko 70 svinja i sve sam rasprodao. Sad još ovo stoke da rasprodam i da idem u zatvor - priča on.

Dodaje da mu je sada najveća briga stara i nepokretna majka.

- Stoku ću nekako i da prodam, ali ne znam šta ću sa majkom, jedino da je u dom smestim - pita se Bojan.

Zbog čitave situacije u kojoj se našao njegovi rođaci i komšije iz susednog sela su ogorčeni, prenosi TV O2.

 

 

- To je nepravda, za tu jednu prikolicu. Nije otišao ni da popije, ni da se drogira, ni da ubije - kaže njegova sestra Jasmina Mihajlović.

- Sad je prinuđen da tih 25 krava proda zbog 40 dana zatvora, dok drugi koji rade i veće prekršaje budu oslobođeni - dodaje brat Ivan Stevanović.

Bojan takođe smatra da se radi o nepravdi.

- Tamo mogu neki da jure sa kolima i da se mangupiraju po gradu, njih ne zaustavljaju, a seljaka zaustave - zaključuje on.

Zbog neregistrovane prikolice kojom je iz planine vozio seno za stoku ugasiće se i poslednje domaćinstvo u Novom Selu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading