UŽIVAJTE JOŠ DANAS: Od sutra se vreme menja!

Autor: Tanjug

Vesti

11.03.2018

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, samo ujutro i pre podne na severu umereno oblačno i suvo.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana u košavskom području u pojačanju, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 

Najniža biće temperatura od 3 do 10 C, najviša od 17 do 21 C, dok će uveče na severu i zapadu, a tokom noći ponegde i u ostalim predelima, uz promenljivu oblačnost, naići kratkotrajna kiša ili pljusak.

U Beogradu će ujutro biti umereno oblačno i suvo. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura oko 10, najviša oko 21 C. Uveče i tokom noći uz promenljivu oblačnost kratkotrajna kiša ili pljusak.

Prema prognozi za narednih sedam dana, vreme će biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, u ponedeljak i utorak i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U ponedeljak će biti toplo i vetrovito sa umerenim i jakim, južnim i jugozapadnim vetrom, koji će oslabiti krajem dana. Od utorka temperatura će biti u manjem padu.

RHMZ je, takođe, izdao upozorenje na intenzivno topljenje snega na višim planinama tokom vikenda i u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading