OTAC UBIJENE DEVOJČICE U "RIBNIKARU" SE PRIKLJUČUJE JURIĆEVOJ ORGANIZACIJI: "Veliki čovek i otac radiće sa decom koja imaju problem u ponašanju"

Autor:

Vesti

10.11.2023

13:06

To je jedna snažna poruka, koja pokazuje, da jedan čovek, čije je dete stradalo upravo od jednog dečaka koje je bilo problematično i uradio je to što je uradio, želi da se posveti tom problemu i ja sam jako ponosan na njega, istakao Jurić.

OTAC UBIJENE DEVOJČICE U "RIBNIKARU" SE PRIKLJUČUJE JURIĆEVOJ ORGANIZACIJI: "Veliki čovek i otac radiće sa decom koja imaju problem u ponašanju"

Foto:Youtube/K1Televizija, Printscreen/https://www.youtube.com/@NOVAStv

Komentari (8)

Loading
Zara

10.11.2023 16:04

Da, samo sto KK nije bio problematicno dete, naprotiv bio je sve kontra problematicno!!

Da…

10.11.2023 20:08

@Zara - Upravo to… podsetilo me na lik Lignjoslava iz Sunđer Boba, koji deluje kao najgori, a zapravo jedini nije negativac u celoj priči nego reakcija na sve što se oko njega dešava. Tako ja gledam i na Kostu, naravno delo je užasno, nije na normalan način rešio svoje probleme i na žalost stradali su i nedužni. ALI, sve ono što se nakupilo u njemu je produkt školskog sistema i društva u kome živimo, on jednostavno možda nije mogao da podnese ovaj zao svet pa je postao i sam upravo to, a samo da je imao više snage i strpljenja i da je pametno iskoristio to što su mu roditelji imućni pa od svog života napravio jednu lepu avanturu. Da je skrenuo misli putovanjima, čitanjem, lepim stvarima, kupovinom, treniranjem… Nažalost, nije bio jak.

Zara

10.11.2023 20:39

@Da… - @Da...,slazem se, dovoljno je damo naziv skole.. Ogledna elitna..... Nazalost i bogati placu....

Uzas

10.11.2023 22:46

@Da… - Komentar vam je jeziv! Podsecava vas na lika iz crtaca…. Cisto ako ste zaboravili, pobio je devetoro dece i radnika obezbedjenja, pucavsi gde je stigao. U cuvara je pucao vise od 10 puta, a u neke vrsnjake po 6,7 puta u vrat. Zamislite sliku tih tela, zamislite ako mozete da je medju njima i vase dete pa da vidim dal bi ga onda uporedjivali sa likom iz sundjer boba. Neverovatno kakva relativizacija ovog masakra

Dosta je više

11.11.2023 17:04

@Uzas - Ajde nemoj da jedeš govna, dosta je više! Uključi mozak i čitaj sa razumevanjem, ako ikako možeš. DA - upoređujem i govorim nešto što je očigledno - u Kosti se taložilo neko razočaranje, maltretiranje, neprihvatanje tokom godina od strane okoline, on 1000% nije bio loša osoba! A Vi gledate samo ono što je poznato javnosti, a to je POSLEDICA. Gde su uzroci, šta je dovelo do ovoga, to vas ne zanima? Nego puštate decu da maltretiraju drugu decu u školi i posle kad dete pukne ono je krivo, a niko drugi ko je to mogao da primeti i reši??? Da, likovi iz crtaća mogu MNOGO VIŠE da kažu o životu nego što tvoj maleni kapacitet mozga može da shvati. Strašno pa strašno, pa dobro je više, naravno da je ubistvo strašno. Ono što treba da rešavamo i ispitujemo i lečimo jeste Kosta, on NIJE IZ ČISTA MIRA odlučio ovako nešto da uradi, iza ovoga je debeo razlog, samo su nažalost stradali i nedužni, a naravno niko nije trebao da strada da su ŠKOLA i ZAPOSLENI reagovali na vreme i kažnjavali one koji su loši prema drugima. Oni su po meni NAJVIŠE ODGOVORNI!!!

Uzas

11.11.2023 19:29

@Dosta je više - Ma ko ga je maltretirao bezmozgasu neotesani? Da nisu mozda streljane devojcice, cuvar ili onaj mali pijanista? Kako je lako oprastati ubici tudje dece… ne postoje veca govna od vas fanova monstruma. Mozes slobodno da nahranis onim sto si napisao onoga ko te tome naucio. O vaspitanju dece verovatno pises iz licnog ugla

Ee beskičmenjače jedan…

11.11.2023 20:25

@Uzas - Bolesniče bolesni, kakvi fanovi? Dosta je bre više, čim ti se ne dopada da zađemo malo u RAZLOGE, odmah fanovi pa fanovi. Nisam ja ničiji fan, a ti si teška budala. Ne čitaš sa razumevanjem, napisah stradali su i NEDUŽNI. A govno od osobe jesi takođe, jer si od onih koji mirno gledaju kako bezobraznici od dece maltretiraju one povučenije, one koji su možda drugačije obučeni, itd… znači dete neka trpi psihičko maltretiranje i neka pati, dok se vi svi smejete i lelemudite, ono neka se samo bori. Meni je za razliku od tebe, žao sve dece uključujući i Kostu. I tražim RAZLOGE, da se detaljno uđe u slučaj kako i ko ga je maltretirao i da se dete izleči od trauma.

Marijana

12.11.2023 16:20

Citajuci komentre ljudi koji su puni mrznje prema djecaku ubici i njegovim rediteljima, dokaz su njihovog obrazovanja i inteligencije. Svaki komentar kojim se nastoji potaknuti na razmisljanje ZASTO se ta tragedija dogodila je okarakteriziran kao podrska ubici. Isto tako i naslovi po novinama podsticu takve komentare, kao nedovoljna stvarna informacija od strane zdravstva i sudstva. Sve je rekla kazala. Razumljivo je da tokom istage neke stvari se ne mogu dati u javnost, ovim nacinom ne pridonose smirenijem i racionalnijem ponasanju. Za to sto je uradio morao je postojti neki razlog, koji se u njemu talozio godinama i pitam se gdje su bili ucitelji i posebno psiholozi u skoli da to nisu primjetili i poduzeli adekvatne mjere. Ja sam radila kao psiholog u vricu i skoli 23 godine i u to vrijeme odgajatelji i ucitelji cim si primjetili devijantna ponasanje djeteta ili djece psiholog je bio obavjesten i odmah su se piduzimale adekvatne mjere. Iz mog iskustva reditelji su bili ti koji su najteze prihvatali da dijete ima psihicke probleme i cini se da je to bio slucaj i sa Kecmanovicima. Ocigledna su mislili da znaju bolje i nisu poduzeli nista da pomognu svom djetetu, koje, prhvatili vi to ili ne, je psihicki bolestan sa teskim ostecenjem mozga. Stoga optuzivati ljude koji pokusaju shvatiti razlog zasto se taj uzas dogoditi, da su na strani ubice je idiotski. Pogledajte samo kako se ponasa otac male Sofije, covjek koji je izgubio sve a ipak pronalazi snagu da ne implementira mrznju vec pozitivnost i zelju da pomogne drugima. Jos jedan savjet; prije nego sto odgovaras na neciji komentar komentiraj ga kao cjelinu a ne u segmentima.