MOJA KRAVICA PROGLAŠENA OMILJENIM MLEČNIM BRENDOM

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

02.03.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja Kravica je ovogodišnji dobitnik priznanja "Moj izbor", u kategoriji "Mleko i mlečni proizvodi". Priznanje "Moj izbor" jedinstveno je zbog toga što je jedino koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača iz cele Srbije.

Foto: Promo foto
Jovan Bugarčić i Marija Malović

Moja Kravica je već decenijama neizostavni deo svakog doma i siguran izbor za celu porodicu, bila je i ostala omiljeni porodični brend, koji zbog svoje duge tradicije uživa poverenje potrošača.

Foto: Promo foto

- Izuzetno nam je drago što su potrošači još jednom prepoznali naš trud i dodelili ovo značajno priznanje brendu Moja Kravica. Nastojaćemo da i u budućnosti Moja Kravica ostane simbol zdravlja, prirode i tradicije, zbog čega smo kod potrošača stekli poverenje. Kompanija Imlek ovim priznanjem još jednom je dokazala da je simbol za kvalitet bez kompromisa koji traje više od šest decenija - izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading