ŽELJKO SAMARDŽIĆ SPECIJALNI GOST MUSIC WEEK-a na Sajmu turizma

Autor:

Vesti

26.02.2018

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na štandu MK Mountain Resorta na Sajmu turizma predstavljena je prestižna manifestacija Music Week i bogat program u kome će posetioci uživati od 8. do 18.3.

RepublikaFoto: Promo foto
Željko Samaržić otvara spektakl na Kopaoniku

Treći Music Week festival na Kopaoniku počinje na Dan žena, 8. marta, a otvoriće ga jedan od omiljenih pevača pripadnica nežnijeg pola - Željko Samardžić.

Željko je ovim povodom bio specijalni gost MK Mountin Resorta na Sajmu turizma, gde se družio sa posetiocima MK Mountain Resort štanda i ljubiteljima dobrog provoda predstavio zabavni program najboljeg muzičkog festivala.

RepublikaFoto: Promo foto

Poznati pevač otkrio je deo planova za nastup 8. marta na najatraktivnijoj zimskoj lokaciji u Srbiji, ali i uživao u vinu, ukusnoj hrani i prijatnom ćaskanju sa gostima štanda.

Budući da je 8. mart sve bliži, Samardžić privodi kraju pripreme za otvaranje festivala na krovu Srbije, a ovom prilikom je još jednom pozvao sve one koji vole jedinstven spoj zabave i turizma da u martu posete Kopaonik i dožive nezaboravnu atmosferu Music Week festivala koji već treću godinu zaredom okuplja najveće regionalne muzičke zvezde.

Posle Samardžića, 9. marta publika će uživati u pesmama Zlatana Stipišića Džibonija, a već sledeće večeri, 10. marta, posetioce na Kopaoniku će zagrejati hitovi Saše Matića.

Na samom kraju, sledi pravi muzički spektakl koji će 16. marta napraviti Jelena Karleuša, kao i poslednje večeri festivala, 17. marta, kada će Aco Pejović i popularni ženski bend "Ministarke" prirediti žurku koju će posetioci Music week festivala dugo pamtiti.

Svi nastupi muzičkih zvezda biće održani u luksuznoj dvorani hotela Grand, a kuriozitet je upravo to što je ovaj jedinstveni prostor dvorane hotela Grand za ovu priliku posebno preuređen i pretvoren u svojevrstan ekskluzivni VIP lounge u kome su najveće zvezde u bliskom kontaktu sa svojom publikom. Zbog toga je atmosfera sa Music week-a ono što se pamti i prepričava iz godine u godinu.

Ovaj koncept i ove godine privukao je brojne ličnosti iz kulturnog i javnog života da budu deo ovog prestižnog festivala.

Za dobar provod zadužena su najveća imena regionalne muzičke scene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading