Antić na tribini pod nazivom "Zdrava žena, zdrava porodica"

Autor:

Vesti

13.02.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Ivica Dačić SPS – JS Dragan Marković Palma, obratio se na tribini pod nazivom "Zdrava žena, zdrava porodica" u organizaciji Foruma žena SPS.

RepublikaFoto: Promo foto
Zdravlje žene u u fokusu ovog Foruma

Opšte zdravlje ženske populacije osnovni je uslov za kvalitet života žena, a odražava se na ukupno zdravlje stanovništva. Zato je važno da zdravlje porodice, kao ćelije društva, a posebno zdravlje žena u porodici, bude u našem fokusu. 

Značajno je da podržimo svaku inicijativu da se zdravlje žene unapredi, i zato ćemo raditi na podizanju svesti o značaju prevencije.  

RepublikaFoto: Promo foto

- Država mora da u okviru zdravstvenog sistema pruži sveobuhvatnu, dostupnu, besplatnu i održivu zdravstvenu zaštitu, a mi moramo da radimo na zdravstvenom prosvećivanju celokupnog društva, počev od dečjeg uzrasta. Novim programima ishrane naših najmlađih Beograđana u predškolskim i školskim ustanovama ispunićemo potrebu da se zdravo hranimo od najranijeg doba da bi bili zdrava nacija - rekao je Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Antić velika podrška ženama

Poruka Foruma žena SPS jeste da je zdravlje žena neophodan preduslov za nastanak i opstanak porodice. Žena je ta koja daje smisao i koja je veza ka budućnosti nacije. 

Na tribini o zdravlju žena predavači su bile tri dame, dr spec. Ana Gifing, prim. dr sci. Olga Vasović i mr. si. med. dr Vera Dražić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading