Rak ubio 300.000 Albanaca!

Vesti

09.02.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među Albancima na Kosovu zbog osiromašenog uranijuma vlada pandemija kancera, a broj obolelih, kako nezvanično saznaje Srpski telegraf, u poslednjih 15 godina se utrostručio. Očekuje se da će posle saopštenja parlamenta u Italiji da je osiromašeni uranijum kriv za obolevanje od kancera njihovih vojnika koji su bili deo snaga Kfora na Kosovu 1999. i Albanci priznati da ih uranijum razara.

RepublikaFoto: Tanjug/ V. DIMITRIJEVIĆ
Bombardovanje

I DECA OBOLJEVAJU

Osim povećane stope obolevanja među srpskim stanovništvom, kao i vojnicima svih NATO snaga koje su služile na Kosovu tokom bombardovanja SRJ, najgore su prošli Albanci. Ipak, da ne bi narušili dobre odnose sa zemljama NATO, Albanci sa Kosova kriju stopu obolevanja od raka svog stanovništva i ne izjašnjavaju se o uzroku.

- Među albanskim stanovništvom na Kosovu vlada pandemija raka, koji ih razara! Kompletan albanski narod žrtvovan je 1999. godine. Samo prošle godine od malignih tumora obolelo je čak 37.000 Albanaca, među kojima je mnogo dece. To je podatak iz oktobra 2017. Ipak, oni kao poslušan narod čuvaju ove podatke i ne iznose ih u javnost. Mislim da Albanci neće još dugo izdržati, a da se zbog bolesti koja hara i kosi ih ne pobune protiv Zapada, svesni da je kriv NATO-ubica. Roditelji sve više svoju decu šalju u Srbiju navodeći da je to zbog ekonomske situacije, a istina je da žele da ih sačuvaju od neizlečivih bolesti - kaže za Srpski telegraf Slavko Nikić, bivši obaveštajac.

RepublikaFoto: Bolnica
Bolnica na Kosovu

LEČE SE U SRBIJI

On navodi da Albanci "kao zmija noge" kriju svoje obolele jer znaju da je uzrok karcinoma osiromašeni uranijum, kojeg je sa NATO bombama palo oko 15 tona. Ako se zna da je masovno obolevanje od raka počelo desetak godina nakon bombardovanja, računica je jasna - oko 300.000 Albanaca pokosio je kancer. Nikićeve tvrdnje da se oboleli krišom šalju u Srbiju na lečenje potvrđuje i naš sagovornik iz KC Niš. Naime, nezvaničan podatak govori da je obolevanje od karcinoma među Albancima utrostručeno na području KiM u poslednjih 15 godina zbog delovanja osiromašenog uranijuma.

NIKIĆ: Albanci neće još dugo izdržati, a da se zbog bolesti koja hara ne pobune protiv Zapada

- Albanci prijave boravište u Nišu ili Beogradu i na osnovu toga dobijaju dokumenta s kojima dolaze u bolnicu. Svaki deseti pacijent je kosovski Albanac u Kliničkom centru Niš, u kojem gravitira oko 2,5 miliona ljudi. Najviše dolaze zbog terapija, zračenja. Oni koji ne mogu da završe dokumenta ne žale para za lečenje - kaže izvor Srpskog telegrafa iz ove bolnice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mara

09.02.2018 22:17

Vi im dajte dokumenta i lecite ih od naseg novca samo napred, primajte decu njihovu a kad ih sve izlecite od naseg novca i nasem pamecu onda im dajte i oruzije da nas opet ubijaju zasto da se muce da traze nozeve kojima ce nas klati. Moj narode ravnog ti nema u svemiru. strasno!!!

ZORAN BOGDANOVIC

10.02.2018 07:19

Oni koji ne mogu da završe dokumenta ne žale para za lečenje. NE RAZUMEM ZNACI POSTOJE ONI KOJI NE PLACAJU DOK NAS NAROD PLACA SVE