IDEA i MASTERCARD NAGRADNA IGRA: Karticu koristiš, putovanje osvojiš!

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

07.02.2018

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi potrošači u potpunosti uživali u kupovini voća, IDEA i Mastercard su pokrenuli nagradnu igru pod nazivom "Karticu koristiš, putovanje osvojiš", u kojoj su glavne nagrade 5 putovanja u Španiju i 3 putovanja u Grčku.

RepublikaFoto: Promo foto
Idea poklanja vredne nagrade

Da bi osvojili ove sjajne nagrade, korisnici treba da, u periodu od 5. februara do 4. marta 2018. godine, u iznosu od najmanje 100 dinara, makar jednom kupe jabuke ili pomorandže u IDEA prodavnicama širom Srbije, i plate ih Mastercard ili Maestro karticama. Nakon kupovine potrošači će na računu dobiti nagradni kod koji je potrebno da pošalju putem SMS poruke na broj 2018. U utorak 6. marta kompjuterskim putem biće izvučeni srećni dobitnici lepih putovanja.

I to nije sve. Učesnike očekuje još 100 osvežavajućih vrednih nagrada.

Za one koji vode računa o zdravom izboru i poreklu namirnica, IDEA prodavnice su prava destinacija. Ovde se, u svakom trenutku, nalazi bogata ponuda svežeg voća, ali i povrća, kontrolisanog porekla, koja potrošačima nudi izbor da zdravom ishranom vode računa o svom zdravlju.

Uživajte u ukusnim i svežim jabukama i pomorandžama, dok čekate izvlačenje dobitnika koje će se održati 6. marta.

Za više informacija o nagradnoj igri posetite www.idea.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading