OCD "Radionica zdravog života" vodi decu bez roditeljskog staranja na Rtanj

Autor:

Vesti

06.02.2018

13:28 >> 10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamp za decu bez roditeljskog staranja iz doma "J. J. Zmaj Beograd" koji organizuje OCD Radionica Zdravog Života u okviru projekta "Zdrava deca zdrava nacija" će se održati na Rtnju od 14-17 februara.

RepublikaFoto: facebook.com/Radionica zdravog života
Radionica zdravog života

Povodom kampa za decu bez roditeljskog staranja "J. J. Zmaj Beograd" koji organizuje OCD "Radionica zdravog života" u okviru projekta "Zdrava deca zdrava nacija "koji će se održati na Rtnju od 14-17. februara, organizuje se svečanost za decu učesnike kampa.

Svečanost će biti održana 10. februara 2018. godine na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje (DIF) Beograd u 11 časova. Na svečanosti će biti prisutni profesori fakulteta, članovi organizacije civilnog društva "Radionica zdravog života" i predstavnici Sportskog saveza Srbije. Nakon toga planiran je ručak za decu u restoranu Protein. Projekat je pod pokroviteljstvom Ministarstva za omladinu i sport Vlade republike Srbije. Donator je fondacija "Dobra snaga".

RepublikaFoto: Promo foto
Emil Pavelkić, potpredsednik OCD "Radionica zdravog života", trenira sa decom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading