STIŽE NAM NAGLA PROMENA VREMENA: Popodne pljuskovi, a evo kada stiže i SNEG

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

19.01.2018

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas ujutro biti hladno, ponegde slab mraz, po kotlinama magla, u toku dana toplije, pre podne u većem delu pretežno sunčano, na severu umereno oblačno i uglavnom suvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Posle podne na severu, a uveče i noću i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom, u planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, uveče i noću severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 4, najvisa od 7 do 13 stepeni.

U Beogradu pre podne pretežno sunčano, posle podne, uveče i noću oblačno s kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, noću severozapadni.

Najniža temperatura 2, najvisa 10 stepeni. U subotu oblačno i hladnije, mestimično s kišom i snegom, na severu ujutro prestanak padavina.

U toku noći delimično razvedravanje. U nedelju naoblačenje s kišom i snegom. Više padavina na jugozapadu i jugu.

U ponedeljak u većem delu oblačno, na jugoistoku sneg, na severozapadu razvedravanje. U utorak umereno oblačno, suvo i hladno. U sredu naoblačenje s kišom i snegom. Od četvrtka suvo i toplije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading