OLUJNI VETAR SE DANAS SMIRUJE, a evo kada će pasti sneg

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.01.2018

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo hladnije, u Timočkoj Krajini a ponegde i u ostalim krajevima sa slabom kišom. Jutarnja temperatura će se kretati od 1 do 4, najviša dnevna do 8 stepeni saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, u košavskom području ujutro jak sa olujnim udarima, ali će tokom dana slabiti.

U Beogradu će danas biti pretežno oblačno i malo hladnije, povremeno sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar će biti slab do umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura biće oko 4, najviša dnevna oko 7 stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u petak će se zadržati oblačno, mestimično sa kišom, u planinama sa snegom.

Za dane vikenda i u ponedeljak osetno hladnije, vetrovito, sa umerenim i jakim, u košavskom području povremeno i olujnim jugoistočnim vetrom, u većem delu pretežno oblačno, mestimično sa snegom, na severu uglavnom suvo.

Više padavina se očekuje na istoku i jugoistoku uz formiranje snežnog pokrivača, a u planinskim predelima biće i snežnih nanosa. Do kraja perioda malo toplije, u utorak suvo, u sredu oblačno, mestimično sa snegom, u četvrtak prestanak padavina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading