SKANDAL: Dikoviću odbijena viza za SAD!

Autor: Danas

Vesti

10.01.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasada SAD u Beogradu odbila je da izda vizu načelniku Generalštaba Vojske Srbije Ljubiši Dikoviću zbog prisustva rusko-beloruskoj vojnoj vežbi u septembru prošle godine, piše list Danas.

RepublikaFoto: Tanjug/Đorđe Savić
Ljubiša Diković

Pozivajući se na neimenovane izvore bliske vlasti, list piše da su Amerikanci pozvali Dikovića da održi predavanje, a da su potom odbili da mu daju vizu.

U ambasadi nisu hteli da potvrde navode o odbijanju vize, pozivajući se na Zakon o imigraciji i državljanstvu koji zabranjuje komentarisanje pojedinačnih slučajeva u vezi sa izdavanjem viza.

Diković je prisustvovao vojnoj vežbi "Zapad 2017", tokom svoje posete Rusiji i Belorusiji od 14. do 20. septembra na poligonu Lužskij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kosta SO

10.01.2018 08:58

Pre će biti da Ameri bolje od nas znaju na koji način je Diković umešan u pad helikoptera i smrt sedam osoba. Sramota je što ovaj čovek uopšte i nosi uniformu, kamoli što je načelniku Generalštaba. Cela država je sramota zahvaljujući političarima. vojsci i policiji i njihovim kadrovskim rešenjima. Tako je od 1990. do danas, a tako će nam još duuuuugo biti.