(VIDEO) GORI MILJAKOVAC U PONOĆ: Humanitarni vatromet - SAKUPILI 50.000 za porodicu sa Kosova i Metohije

Autor: Republika

Vesti

07.01.2018

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa od oko 300 okupljenih žitelja beogradskog naselja Miljakovac, ispratila je sinoć veličanstveni Božićni vatromet i bakljadu koju su priredili navijači sa Miljakovca. Ovo je na Miljakovcu već uveliko postala tradicija, međutim ove godine prikupljena je i humanitarna pomoć za jednu ugroženu porodicu sa Kosova i Metohije.

RepublikaFoto: youtube.com/Nemanja Maksimovic
Prelepi vatromet na Miljakovcu

Nezaboravan Božićni vatromet i bakljadu koja se protezala preko okolnih zgrada, dugo će pamtiti stanovnici beogradskog naselja Miljakovac.

Porodica za koju je pripremljen vatromet, ceo život pamtiće ovaj Božić, jer je osim pažnje i vatrometa priređenog samo za njih, sakupljena i znatna novčana pomoć.

Desetominutnom vatrometu i veličanstvenoj bakljadi po okolnim zgradama koju su priredili navijači sa Miljakovca, prethodilo je sakupljanje novčane pomoći od 50.000 dinara za izgradnju kuće ugroženoj porodicu sa Kosova i Metohije.

Čitavu akciju izgradnje kuće koordinira organizacija "Srbi za Srbe" a sav prikupljeni novac biće uplaćen na njihov račun i iskorišćen za izgradnju kuće.

Navijači su organizovali strobove, baklje i raznobojna svetla kako bi ovoj porodici ulepšali najradosniji hrišćanski praznik a kako je to izgledalo pogledajte u videu koji sledi:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading