LAŽNE GRAND NAGRADE: Hrvati prevarili srpske kupce sa nagradnom igrom

Autor:

Vesti

04.01.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova prevara grand kafe! Hrvatska "Atlantik grupa", koja je vlasnik grand kafe, svoje kupce ovog puta, tvrde ogorčene čitateljke našeg lista, obmanula je lažnim nagradama u nedavno završenoj nagradnoj igri "Aroma, prava ženska priča".

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Foto: Ilustracija

Put u Pariz

- Prevarena sam! Kupila sam aroma grand kafu samo da bih učestvovala u igri pošto je jedna od nagrada putovanje u Pariz - moja životna želja. Uradila sam sve kako piše u njihovom pravilniku i poslala SMS sa kodom koji sam dobila na računu. Međutim, ubrzo mi je stigao zaprepašćujući odgovor - da je moj kod već iskorišćen - ogorčena je Beograđanka Ana S. Ona ističe da posle ove obmane koju je doživela više neće nasedati na lažne i nameštene igre koje, lepo upakovane, građanima servira grand kafa.

- Ne samo da se više neću takmičiti nego mi ne pada na pamet ni da ikada više kupim bilo koju kafu koju proizvodi grand fabrika - izričita je ona.

Činjenice o fabrici i grand kafi
- grand kafa u sebi sadrži teške metale poput olova i kadmijuma
- zbog nesnosnih mirisa koje fabrika širi u Surčinskoj ulici na Novom Beogradu, kvalitet života ovih ljudi je znatno narušen
- "Atlantik grupa" truje komšije u regionu fabrikama kafe, a u Hrvatskoj čuva čist vazduh
- u nagradnim igrama otcepili Kosovo i Metohiju

Prema pravilima nagradne igre, svako ko je kupio aroma grand kafu na fiskalnom računu dobio je kod kojim je mogao da konkuriše za nagradu. Učesnici su putem SMS slali kodove sa fiskalnih računa, a potom dobijali povratnu informaciju - da li je kod prihvaćen, neispravan ili iskorišćen.

Goran Papović, predsednik NOPS, kaže za naš list da prevare ove vrste, posebno kada je grand kafa u pitanju, ne iznenađuju ni najmanje.

- Ništa novo od grand kafe! Nagradne igre u kojima se šalju kodovi ili skupljaju zatvarači predstavljaju takozvane instant igre kojih se treba kloniti. Nažalost, oni nisu jedini slučaj, ali me ni najmanje ne iznenađuju prevare koje se tiču baš grand kafe uzimajući u obzir ko je njen većinski vlasnik - naglašava Papović.

Na optžbe naših čitalaca da su prevareni u nagradnoj igri, iz Grand kafe odgovaraju da su "reklamacije u vezi sa kodovima koje su se pojavile rešene i da su ti računi učestvovali u daljem izvlačenju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading