Srećna vam Nova 2019. godina!

Autor:

Vesti

31.12.2018

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poštovani čitaoci Srpskog telgrafa i portala Republika.rs, srećna vam Nova 2018. godina! Sve što poželite da vam se desi, želimo vam i mi - samo da ne preterujemo - nemojte da poželite sve odmah, ostavite poneku želju i za godine koje su pred nama.

Foto: Srpski telegraf/Republika

U 2018. godini, punoj izazova, trudili smo se da vam istinito, blagovremeno i sa što više stručnih sagovornika, koji ne prezaju od toga da nam saspu istinu u lice, prenesemo šta se dešavalo u našoj zemlji, regionu i svetu.

Trudićemo se da tako nastavimo i u 2019, a vas pozivamo da nam se što češće javljate kako bismo zajedno tražili teme vredne istarživanja i borili se za razvoj i prosperitet svake zajednice u Srbiji, kako bismo svi napredovali i pokazali koliko je ova "mala zemlja puna velikih žena i muškaraca", pravih domaćica i domaćina, čuvara tradicije i boraca za istinu.

Hvala vam na ukazanom poverenju i verujte da ćemo nastaviti da ga zaslužujemo!

Srećna vam Nova 2019. godina!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading