Moto Deda Mrazovi i ove godine nose poklone štićenicima Doma "Sremčica"

Autor: rts.rs

Vesti

21.12.2017

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi ulepšavanja novogodišnjih praznika štićenicima doma za decu sa specijalnim potrebama iz Sremčice, Moto klub "BJBajkers" u subotu 23. decembra organizuje humanitarnu akciju "Moto Deda Mraz 2017".

RepublikaFoto: youtube.com/Vladimir Milosevic
Bajkeri u ulozi Deda Mraza

Motociklisti će se okupiti na platou ispred Skupštine grada u subotu 23. decembra u 10.30 sati gde će nakon grupnog fotografisanja formirati kolonu i uputiti se ka Ustanovi za decu i mlade "Sremčica".

Motociklisti obučeni u odela Deda Mraza družiće se sa štićenicima Doma "Sremčica" dok će ih uveseljavati KUD "Lira" iz Beograda a svakom štićeniku Ustanove biće uručen novogodišnji paketić.

Moto Deda Mrazovi će se družiti, zabavljati i fotografisati sa svom decom koja dođu da ih isprate na humanitarnom pohodu za Sremčicu.

Moto klub "BJBikers" poziva sve motocikliste koji do sada nisu učestvovali da se akciji pridruže i time povećaju broj Deda Mrazova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading