PETKOVIĆ NA DRŽAVNIM JASLAMA A PARAMA FIRME PLAĆA PROTESTE: Opasne zloupotrebe direktora u Kragujevačkoj fabrici "ZASTAVA ORUŽJE" A.D.

Autor:

Vesti

06.12.2021

20:30

U kragujevačkoj fabrici "Zastava oružje" a. d. vrši se ozbiljna zloupotreba državnih resursa i uz saglasnost i podršku direktora te državne firme Mladena Petkovića.

PETKOVIĆ NA DRŽAVNIM JASLAMA A PARAMA FIRME PLAĆA PROTESTE: Opasne zloupotrebe direktora u Kragujevačkoj fabrici "ZASTAVA ORUŽJE" A.D.

Tanjug/Ministarstvo odbrane

Komentari (7)

Loading
ZAvram

06.12.2021 21:03

Да овај Младен (лепо име), којим "случајем", није Нешин?

Pe Pera

07.12.2021 06:22

Sve je istina, ali ovo je samo vrh ledenog brega. Predsednik samostalnog sindikata D.I. Grba i sekretarka istog sindikata K.J. su u glavnom odboru D.Sa a kao zasluge za politicko angazovanje kao sindikalac je jedno vreme bio i predsednik Upravnog odbora. Koji paradoks, sindikalac PK radnik a predsednik upravnog odbora Zastave. .. To moze samo u Srbiji.... Sad kada zuti vise nisu na vlasti on i dalje istu pesmu peva, u stvarnosti Grba vodi fabriku a ne Petkovic. Cudne su veze Grbe sa Ulof Palme centrom, i Djilasom. Petko je jedno vreme bio u Klubu omladina DSa kao perspektivan a i dalje usko saradjuje sa Djikijem. Ceste su seanse u restoranu Pastuv u KG jer nije na vidiku.... Sve moze da se proveri!

Blagoje

07.12.2021 06:55

Ne mogu da verujem kako gubitaši rasipaju novac.

QQ i Motiq

07.12.2021 09:23

Na žalost Petkovića je doveo tajkunski lobi i zato niko ne moze da ga smeni. Oterao je nekoliko svetski priznatih strucnjaka i konstruktora oruzja a doveo mediokritete. Zaposlio je i nekoliko osoba koje u zivotu nisu ni videle fabriku niti dolaze na posao. Medju njima je i novinar Politike Brane Kartalovic koji prima platu i u fabrici a niko nezna zasto ali i neka sponzorusa koja zivi u Novom Sadu i nikakve veze sa fabrikom nema. Do skora je na platnom spisku bio i novinar Danasa Zoki Radovanovic ali su se ensto posvadjali i sada je belom lebcu.... Kada bi neki stavrno objektivan novinar dosao u fabriku Zastava oruzje dosta njih bi zavrsio u bajbokani....

ex

07.12.2021 11:36

@QQ i Motiq - " Kada bi neki stavrno objektivan novinar dosao u fabriku Zastava oruzje dosta njih bi zavrsio u bajbokani.... " Pre bih rekao da "neko objektivan" ne bi izasao nikad vise iz fabrike. Bar ne na prednja vrata.

QQ i Motiq

07.12.2021 13:48

@ex - Haha, slazem se od tajfuna, sto bi Šojić rekao, ne mož da se živi. Grupa privilegovanih idiota nam kroji kapu. Neka nam je Bog u pomoci.... Otkad je Petkovic tu cirkus KOLORADO. Stari direktor Brzakovic je bio gospodin čovek, gradio i kupovao mašine, znao je sve u prste ali nije odgovarao prevarntima....

Branko

07.12.2021 12:12

Svaki predsednik zastupa interese svog naroda ma kakvi oni bili. Vučić sa Dodikom hoće da napravi aerodrom u Bosni! Čudo od čoveka!