Kostić deli poklone ugroženoj deci

Autor: Republika

Vesti

06.12.2017

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Kostić, predsednik MK Grupe posetiće u nedelju Zajednicu mladih, u kojoj SOS Dečija sela Srbija brinu o 25 studenata i srednjoškolaca i, povodom predstojećih praznika, uručiti poklone - sportsku opremu za mlade ljude koji u ovoj kući borave i iskoristiti priliku da sa njima razgovara o njihovim problemima, željama i potrebama.

RepublikaFoto: Republika
Miodrag Kostić

Zajednica mladih u Kraljevu izgrađena je 2012. zahvaljujući donaciji MK Grupe, a kroz nju je do sada prošlo 44 mladih, kojima SOS  Dečija sela pružaju podršku u odrastanju, školovanju i osamostaljivanju. MK Group, kao jedan od najvećih donatora SOS Dečijih sela Srbija, već duži niz godina podržava naš rad i daje doprinos našim naporima da svako dete odrasta u domu punom ljubavi.

SOS Dečija sela predstavljaju jedinstven koncept brige o deci bez roditeljskog staranja, koji deci pruža mogućnost da odrastu u porodičnom okruženju, u hraniteljskim SOS porodicama.

U SOS Dečijem selu Kraljevo, trenutno u 14 porodičnih kuća sa SOS roditeljima živi 65 dece uzrasta do 15 godina. U Zajednici mladih koja predstavlja drugu fazu brige, trenutno vodi se briga o 13 srednjoškolaca i 12 studenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading