STIGLA PRAVA ZIMA: Danas hladno sa mrazem, evo kada nas očekuje otopljenje

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.12.2017

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno i hladno, ponegde sa provejavanjem slabog snega, nešto izrazenijim u planinskim predelima.

Foto: Tanjug/PP Media Prijepolje

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 2, najviša dnevna od 2 do 6 stepeni, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i hladno. Moguće je provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko -1, najviša dnevna oko 3 stepena.

Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 11. decembra:


U većini dana očekuje se suvo i toplije vreme. Samo će se u utorak zadrzati oblačno i hladno uz provejavanje slabog snega, a za vikend mestimično sa kišom, u planinama sa snegom. 

Od srede do petka jutra u nižim predelima mestimicno maglovita. Magla ce se ponegde zadržavati i tokom prepodneva, a po pojedinim kotlinama i veći deo dana. 

U predelima bez magle preovlađivace sunčano i osetno toplije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading