NOVA ŠOKANTNA VREMENSKA PROGNOZA: Zaboravite na ZAHLAĐENJE, pakao se nastavlja do OVOG DATUMA!

Autor: Republika

Vesti

29.07.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema osveženja koje je najavljeno od nedelje u Srbiji. Vremenska prognoza se promenila.

RepublikaFoto: freepictures.com/ST/N. PANČIĆ/Tanjug/Z.ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) izdao je najnovije upozorenje u kojem se visoke temperature najavljuju i do 4. avgusta, a baš u nedelju kada smo očekivali da će nam stići osveženje, temperature će dostizati 42 stepena.

Do kraja sedmice veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 35 na severu do 40 na jugu Srbije, a u nedelju, 1. avgusta na jugoistoku lokalno i do 42 stepena - piše u upozorenju RHMZ koje je objavljeno u 10 sati:

U ponedeljak i utorak, 2 i 3. avgusta, visoke temperature očekuju se samo na krajnjem jugoistoku Srbije - do 37 stepeni, a u ostalim krajevima biće svežije. U sredu, 4. avgusta u svim krajevima ponovo veoma toplo.

Juče je maksimalna dnevna temperatura izmerena u hladu iznosila 40 stepeni i to u Valjevu. Međutim, subjektivni osećaj bio je najveći u Banatskom Karlovcu i to neverovatnih 46 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading