BAHATI PREDSEDNIK OPŠTINE OPELJEŠIO MEŠTANE VRNJAČKE BANJE: Od njihovih para izgradio sebi most do kuće

Autor:

Vesti

29.07.2021

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko nije za sebe, nije ni za druge, razmišljao je predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović kad je odlučio da od opštinskih para sebe časti mostom koji će voditi ka njegovoj porodičnoj kući i koji će koristiti isključivo članovi njegove porodice.

RepublikaFoto: Tanjug
Boban Đurović

Na ovu briljantnu ideju Đurović je došao posle poplava ‒ iskoristio je priliku kad su se radili prioritetni mostovi za meštane i, kao što se vidi u dokumentima koje Objektiv objavljuje, potpisao je da se na nekategorisanom putu preko Gračačke reke u selu Gračac izgradi „most kod Đurovića”. Vrednost radova bila je 8.733.114,78 dinara, odnosno sa PDV 10.479.737,74 dinara.

Osim što se porodična kuća predsednika opštine Vrnjačka Banja drastično promenila od njegovog dolaska na vlast ‒ postala je vila, 2019. godine sprovedena je javna nabavka za izvođenje radova radi otklanjanja posledica elementarnih nepogoda na „mostu kod Đurovića” u selu Gračac.

"Most kod Đurovića" u stvari je prilazna staza do porodične kuće predsednika opštine i ne koristi je niko drugi do članovi njegove porodice, pa se postavlja pitanje – zašto se novac građana troši za privatne potrebe Bobana Đurovića?

O bahatom ponašanju predsednika opštine govori i to što je prelaz ka njegovom dvorištu postojao i ranije, ali je Đurović odlučio da mora da bude lepši kako bi se uklopio sa vilom u koju se pretvorila njegova porodična kuća.

- Predsednik opštine Boban Đurović je od opštinskih para dodelio sebi most, koji je potpuno nepotreban i ne vodi nikud. Samo stotinak metara ispod ovog mosta ima već postojeći, tak oda državni organi trebaju da ispitaju da li se "most kod Đurovića" radio zbog pranja para ili je neki drugi razlog u pitanju, poručuju u razgovoru za Objektiv meštani koji su šokirani bahatim ponašanjem čelnika Vrnjačka Banja.

Meštani se pobunili

Podsetimo, predsednik opštine Boban Đurović koji je u fokusu medija došao zbog toga što je dao 20.000 evra hrvatskoj pevačici Severini koja pljuje Srbe, namestio je posao održavanja seoskih grobalja firmi svog rođaka "Vrući izvori". Da stvar bude još i gora, osim što je tako Đurovićev rođak preuzeo monopol nad ovim poslom, u firmi su zaposleni mnogi članovi porodice Đurović ali i njegovi prijatelji iz sela Gračac, pa su se meštani pobunili i poručili da ne žele da trše bahatost predsednika opštine.

- Selo Gračac gde živi predsednik opštine, više ne zovemo tako, već kada se nalazimo, kažem, vidimo se u Đurićevo. U Vrnjačkoj Banji se više ne kaže "Bog ti pomogao", nego "Boban ti pomogao" - ispričali su nedavno za "Objektiv" meštani Vrnjačke Banje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
duca

29.07.2021 12:34

Samo pricate i pricate!Ali,izgleda,da ne smete da udarite na Bobana!No niste vi jedini koji ne smeju da udare nalokalno velicanstvo!Zasto ne trazite njegovu ostavku?Zato sto i to ne smete!A na sledecim izborima ponovo cete glasati za njega!Jer on je nezamenljiv,ON JE VAS LOKALNI BOG,i on moze da radi sta mu se cefne!!!!!

Vujadin

29.07.2021 14:41

Đ-đurović-Đ-Đilas, mora da je to neko Đilasov lopov