OBRADOVIĆ TRAŽI DA MARINIKA TEPIĆ IDE U ZATVOR? Zahteva Inckov zakon u SRBIJI

Autor:

Vesti

28.07.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Obradović, lider Dveri, na svom Tviter porofilu komentarisao je nedavno donesenu odluku odlazećeg visokog predstavnika Valentina Incka.

RepublikaFoto: Tanjug/J. ILIĆ
Boško Obradović

- Ovakav zakon nam treba i u Srbiji. Ko nazove Srbiju, Republiku Srpsku ili srpski narod genocidnim da odmah završi u zatvoru! Da se konačno uvede red i zaštite nacionalni i državni interesi kako priliči! Dosta laži i vređanja svega što je srpsko u Srbiji! - napisao je Obradović na svom Tviter nalogu. 

Naime, Obradović želi da se isti zakon primenjuje u Srbiji, odnosno da svako ko Srbiju, Srpsku ili srpski narod nazove genocidnim ide u zatvor. Da li podržavanjem Inckovog zakona Boško traži da Marinika ide u zatvor?

Poznato je da je Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, potpisala 2016. godine Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid. Da li to znači da se Marinika zalagala da se sličan zakon donese u Srbiji, pa da Srbi idu u zatvor ako negiraju “genocid”?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

28.07.2021 18:53

Treba o tome razmisliti.