Odredite prostor za opuštanje i unesite novu energiju u vaš dom

Autor:

Vesti

22.07.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uređenje kutka za svakodnevno uživanje i opuštanje veoma je važno za svaki dom. U zavisnosti od organizacije i veličine doma, to može biti mali kutak za odmor uz dobru knjigu ili omiljeno mesto za ispijanje kafe u slobodno vreme, koji će ukućanima donositi novu energiju, a ujedno i privući pogled svakoga ko poseti vaš dom.

RepublikaFoto: Promo foto

Poželjno je i dodatno ga obogatiti dekoracijom, a najvažnije je da njegov centralni deo bude element koji će biti upadljiv na prvi pogled, poput fotelje ZURICH koja je idealna za ovakav kutak.

Ono što je važno jeste da prvo odredite deo prostora koji želite da naglasite, a fokusna tačka može biti arhitektonska ili dekorativna. Ako govorimo o prostoru za odmor, to mogu biti određeni komadi nameštaja, kamini, prozori, veliki umetnički predmeti, ogledala.

Sjajni komadi za upečatljiv kutak u domu, koji su istovremeno i praktični jer mogu poslužiti za odlaganje stvari, jesu vitrine, poput vitrine NOTE NTEV721L ili vitrine PROWANSJA W2D sa komodom PROWANSJA K4S, koju odlikuje šarmantan i topao retro stil. Dekoracija vam može posebno pomoći za akcentovanje ovog ambijenta, a najbolji izbor su fotografije, slike, kutije, ukrasne figure, cveće.

RepublikaFoto: Promo foto

Prostor će sjajno akcentovati i zid sa tapetom na koji možete okačiti veliko okruglo ogledalo, a ispred možete postaviti fotelje, poput fotelje LISA u bež štofu. Sjajan dodatak ovom ambijentu biće i klub sto, a odličan izbor je klub sto BJ-2604, sa staklenom pločom koja doprinosi njegovoj transparentnosti i eleganciji, dok metalna konstrukcija daje estetski doprinos modernom dizajnu.

Dizajneri enterijera preporučuju uvođenje bar jedne kontrastne boje kroz dekoraciju, u vidu tepiha, cveća ili dekorativnih jastuka.

RepublikaFoto: Promo foto

Prostor će učiniti atraktivnim i veće drvo u saksiji ili kolekcija manjih biljaka, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da u ovakvom kutku, ispunjenim zelenilom, pravi balans uspostavite kombinacijom žičanih detalja i svedenog nameštaja, poput baštenske stolice SUNRISE, koja je autentičan detalj kome se svi raduju.

Nakon svih saveta dizajnera za uređenje enterijera, možemo zaključiti da kutak za uživanje i opuštanje u dom unosi osećaj mira i stabilnosti, a osim toga vama i vašim gostima biće prijatan za oko, pružiće i potpuni ugođaj. Spoj naših saveta i vaše mašte će biti odlična kombinacija, a rezultat u vidu nove energije prostora će biti više nego očigledan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading