Turistička agencija Big Blue beleži rast putnika za Crnogorsko primorje

Autor:

Vesti

22.07.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjih 10 godina Crna Gora se kao turistička destinacija izdvojila kao veoma primamljivo mesto za odmor, ne samo zbog prirodnih lepota kojih evidentno ne nedostaje već i zbog investicija u hotelsku industriju. Vrhunska usluga i komfor najboljih hotelskih smeštaja uz neprevaziđenu lepotu crnogorskih krajolika i plaža sasvim sigurno će vam obezbediti predivan odmor.

RepublikaFoto: Promo Big Blue

I ovog leta Crna Gora širom je otvorila vrata za sve zainteresovane turiste. Za one koji vole Jadransko more, prelepe plaže, mogućnost odlaska sopstvnim prevozom, pronalaženje skrivenih uvalica i plaža, turistička agencija Big Blue pripremila je veliki izbor i ponudu za taj dragulj Mediterana.

Ako vas je ikada put naveo u Crnu Goru, mora da ste videli bar deo onoga što nudi i čime pleni turiste iz celog sveta. Uglavnom svi kao najjači adut ističu lepotu plaža, čistoću i boju mora pa ćemo vam kao neke od najlepših plaža preporučiti Lučice u Petrovcu i ne zaboravaite da proverite zašto se Kraljičina plaža baš tako zove. Okupajte se na jednoj od najdužih, a po mišljenju mnogih i najlepših plaža na Jadranu, plaži Jaz, koja se nalazi u blizini Budve. Prošetajte starim gradovima u Budvi, Kotoru i Baru.

RepublikaFoto: Promo Big Blue

Zbog razuđenosti mesta, naša preporuka je da ukoliko ne idete sopstvenim prevozom, iznajmite automobil i baš putanjama pravog avanturiste obiđete ovu zemlju kompletno. Pored navedenog, ukoliko volite druge vrste izleta, naša preporuka je da obiđete najposećenije mesto iz godine u godinu u Crnoj Gori, manastir Ostrog. Zatim planinu Lovćen koja predstavlja sveto mesto za Crnogorce, a sa vrha planine pruža se pogled na prelepi Kotorski zaliv. Posetite Skadarsko jezero, Herceg Novi i naravno ostrvo Sveti Stefan.

RepublikaFoto: Promo Big Blue

Turistička agencija Big Blue pripremila je neverovatne ponude za hotele i polaske uz sopstveni prevoz u avgustu. HOTEL PARK 3* nalazi se na Slovenskoj plaži u Budvi. Odlikuje se izuzetnom pozicijom, ali i prirodnim hladom koji će vam sasvim sigurno obezbediti zaklon od vrelih sunčanih dana. Preporuka je za porodice sa decom jer saobraćaja u ovom delu nema, a hotel od plaže odvaja samo pešačko šetalište. Hotel je renoviran 2017. godine, a usluga je na bazi polupansiona. SLOVENSKA PLAŽA 4* takođe se nalazi u Budvi i ovaj hotel smešten je na istoimenoj plaži. Hotelski kompleks predstavlja mali turistički grad koji svojim ambijentom i arhitekturom odiše duhom Mediterana. Idealno je mesto za porodice, a usluga je na bazi polupansiona ili all inclusive.  Savremeni i moderno uredjen hotel AVALA RESORT AND VILLAS 4* nalazi se u neposrednoj blizini zidina starog grada Budve uz Mogren, jednu od najpoznatijih crnogorskih plaža. Neposredno iznad hotela Avala nalazi se kompleks Avala vila koje se odlikuju izuzetnim komforom i modernim enterijerom. Brojni sadržaji u okviru hotela i vila uz hotelsku plažu Ričardova glava pružiće vam prelepo uživanje. Usluge su u zavisnosti od vašeg izbora na bazi all inclusive, polupansiona ili noćenja sa doručkom.

RepublikaFoto: Promo Big Blue

Ukoliko se odlučite za Herceg Novi, naša preporuka je HUNGUEST SUN RESORT 4*. Smešten je na šetalištu, na obali mora, a poseduje i sopstvenu betonsku plažu. Plaža poseduje plavu zastavicu kao jedno od najboljih kupališta sveta. Usluga je na bazi polupansiona.

A na prelepoj Adi Bojani preporučujemo hotel ADA BOJANA TIP L 3*. Na 15 kilometara od Ulcinja, nalazi se rajsko ostrvo poznato po nudističkom naselju i netaknutoj prirodi. Ostrvo na kome se nalazi nudistički centar je u obliku trougla - sa dve strane ga zapljuskuje reka, a sa jedne strane more. Hotel se odlikuje brojnim sadržajima i aktivnostima te vam stoga sigurno neće biti dosadno. Postoji više tipova soba u zavisnosti šta preferirate, a usluga je na bazi polupansiona.  

RepublikaFoto: Promo Big Blue

Magija koju će vam Crna Gora pružiti je sigurna. Ne zaboravite da je ovo mesto sjajno povezano sa našom zemljom, te je odlazak do nje veoma brz. Avionski letovi su svakodnevni, a kao što smo već naglasili imate mogućnost da putujete sopstvenim automobilom ili nekim od autobuskih prevoznika. Kompletnu ponudu hotela za Crnogorsko primorje možete pogledati na zvaničnom sajtu turističke agencije Big Blue.

Dođite i budite deo naše priče. Leto vas čeka u Crnoj Gori!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading