MINISTAR VULIN: Radujem se što Dunović nije morao da promeni veru, tužan sam što govori o RS kao da jeste

Autor:

Vesti

21.07.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Repoublike Srbije Aleksandar Vulin kazao je da mu je žao što potpredsednik Federacije BiH Milan Dunović "govori o Republici Srpskoj ono što mu SDA kaže.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Aleksandar Vulin

- Ima istoričara koji smatraju da je zlatno doba Balkana bilo u vreme Otomanske imperije. Tada je jedan Srbin bio veliki vezir. Istina, za to je morao da se poturči i napusti veru i narod. Radujem se što gospodin Dunović nije morao da promeni veru, ali sam tužan što govori o RS kao da jeste. Žao mi je što gospodin Dunović govori o Republici Srpskoj ono što mu SDA kaže, a još više mi je žao što svoju funkciju potpredsednika Federacije BiH ne koristi tako što pomaže Srbima u Federaciji. Bar da je podigao spomenik poklanim sarajevskim Srbima na Kazanu, pa da mu se oprosti sve što je rekao i sve što nije uradio - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, komentarišući izjavu potpredsednika Federacije BiH, Milana Dunovića „Vulinu nije jasno da Republika Srpska nije, i ne može biti, država".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading