ŠALJU 10.000 OPOMENA!

Autor: 013info.rs, Republika

Vesti

02.12.2017

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet pančevačkih grobalja nalazi se pod upravom gradskog javno komunalnog preduzeća “Zelenilo”. Ukupno je na njima oko 21.000 grobnih mesta. Godišnje zakup grobnog mesta sa održavanjem košta 500 dinara. Mnogi, međutim, duguju za zakup grobnih mesta.

RepublikaFoto: pixabay.com
U narednom periodu “Zelenilo” će uvesti i potpisvanje ugovora oko zakupa grobnih mesta pa će i stanje na papiru postati još jasnije

- Poslali smo oko 3.000 opomena do sada, a treba očekivati da će ih biti ukupno 10.000. Ove godine naplatili smo na ime zakupa grobnih mesta oko 3,7 miliona dinara. Opomene šaljemo na imena i adrese lica koja su zakupci. Obaveza promene podataka je na strani zakupaca, odnosno njihovih naslednika. Svako zna kada nekog sahranjuje do kada je plaćen zakup. Iskustvo pokazuje da bi ljudi trebalo bar jednom u pet godina da svrate do naše službe u Ružinoj ulici i provere kakvo je stanje - kaže direktor pančevačkog “Zelenila”, Danilo Bjelica.

U narednom periodu “Zelenilo” će uvesti i potpisvanje ugovora oko zakupa grobnih mesta pa će i stanje na papiru postati još jasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading