(FOTO) NOVO VELELEPNO ZDANJE BEOGRADA: Počela izgradnja pjacete na uglu Mileševske i Cara Nikolaja

Autor:

Vesti

14.07.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd počeo je izgradnju novog urbanog džepa na Vračaru na uglu ulica Mileševska i Cara Nikolaja.

RepublikaFoto: Grad Beograd

Kako je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio na Fejsbuk profilu, novi urbani džep nalaziće se na površini od 859 metara kvadratnih. Imaće pet novih stabala, osam parking mesta za bicikle, pet novih klupa, novu česmu, deset stubova javne rasvete i pet đubrijera.

- Ova pjaceta nosiće ime Trg Dragana i Milene nazvan po glumcima Draganu Nikoliću i Mileni Dravić. Pjacetu će krasiti umetnička skulptura Obraz uz obraz nazvana po kultnoj emisiji RTS koju su njih dvoje vodili.

Građanke i građani Vračara posebno oni koji žive u tom delu Mileševske i Cara Nikolaja raduju se novoj pjaceti koja je još jedan dokaz kako se Beograd razvija i uređuje. To je novo lice Beograda kakvo zaslužuju svi koji žive u našem gradu. 

Siguran sam da se novoj pjaceti ne raduje bar jedan opozicioni lider poznat po tome da napada svaki novi projekat u gradu. Verujem da neće biti licemeran i da neće napasti i ovaj projekat. 
Razvoj Beograda dobar je za sve građanke i građane. Beograd pobeđuje!
- napisao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading