BAKA LJILJA IZ BLACA DOŠLA U VLADU DA TRAŽI STARATELJSTVO NAD UNUCIMA: Evo koji odgovor je dobila!

Autor: Republika

Vesti

14.07.2021

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Dačević iz Blaca, baka Marijane (10) i Marka (14) koje su u martu radnice Centra za socijalni rad nasilno htele da odvedu, danas je došla u Vladu da se bori za starateljstvo nad svojim unucima.

RepublikaFoto: printskrin/instagram
Baka Ljilja

Iako nije došlo do dogovora, u Vladi su obećali da će u petak obići Centar za socijalni rad u Blacu kako bi ispitali sve okolnosti.

Baka Ljilja je u Vladu došla sa jednim jedinim zahtevom, da dobije starateljstvo nad decom, a da li će predlog biti usvojen ili ne, baki i mališanima ostalo je da sačekaju do petka.

RepublikaFoto: facebook.com/Dejan Marković

- Razočarala sam se posle sastanka u Vladi Srbije. Na ovo njihovo ubeđivanje prema Centru, da moraju da razgovaraju sa njima, šta oni imaju da razgovaraju sa ženama koje su mi napravile havariju, polomile vrata po kući, vukle moje dete, moje unuče. Mi smo pretrpeli stravu i užas od njih. Došla sam u Vladu da tražim svoja prava, a oni se i dalje drže za taj Centar. Ja nemam poverenja u njih, niti mogu da sarađujem sa ženama koje su mi napakostile - kaže baka Ljilja za Kurir.

Da podsetimo, cela Srbija ostala je uznemirena kada je početkom godine isplivao skanadlozni snimak iz Blaca, gde socijalne radnice pokušavaju da nasilno oduzmu baki, koja je invalid, dvoje unučadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading